UNLU MAMULLER VE BUTİK DÜKKANLAR PROJESİ TAMAMLANIYOR

Güncel 01.12.2021 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 13:12
 

UNLU MAMULLER VE BUTİK DÜKKANLAR PROJESİ TAMAMLANIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından Konya-Antalya çevre yolu üzerinde Seydişehir Marangozlar Sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda yapımı devam eden Unlu Mamuller ve Butik Dükkanlar projesinde sona gelindi.

Unlu Mamuller ve Butik Dükkanlar projesinin çalışmalarının yakın zamanda tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.  Başkan Tutal, kaba inşaatı tamamlanarak çevre düzenleme çalışması aşamasına gelinen Ekmek Fırını ve Butik Dükkanları projesinin hizmete girmesiyle Konya-Antalya yolunun daha cazibeli hale geleceğini kaydetti. Konya-Antalya yolunun cazibesini arttırmak, bu yolun şehrimize kattığı katma değeri daha da pekiştirmek amacıyla böyle bir projeyi hayat geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imize kazandırdığımız vizyon projelerimizden biri olan Ekmek Fırını ve Butik Dükkanlar projemiz 1000 m² alanda inşa ediliyor. 2 milyonluk projemiz; 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkanlardan oluşuyor. Projemizin kaba inşaatı tamamlandı ve artık çevre düzenleme aşamasına geçildi. Bu çalışmamızı da kısa sürede tamamlayarak projemizi Seydişehir’imize kazandırmış olacağız. Şehrimiz için büyük önem taşıyan bu projemizin Seydişehir’imize, Konya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Seydişehir’e birçok alanda yeni yatırımlarla istihdam sağlayacak projelere devam ettiklerini belirten Başkan Tutal; “bugüne kadar şehrimizin istihdam konusunda daha da büyük mesafeler alması için birçok alanda gerçekleştirdiğimiz girişim ve yeni yatırımlarla önemli projeleri hayata geçirdik. Bu projelerimizden birisini daha ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehrimizin istihdamına da katkı sağlayacak bu projemiz tamamlandığında şehrimiz daha da katma değer üretecek. Yapılacak olan bu tesis ile hem istihdam noktasında, hem de ekonomik anlamda ayrıca geçmiş özümüzde bize ait olan ürünlerin markalaşması sürecinde çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. YENİ BUTİK DÜKKANLAR KAZANDIRILACAK 5 adet butik dükkan, 1 adet ekmek fırını ve 1 adet kafeden oluşan projeye, ihtiyaç olması halinde devam edebileceklerini de belirten Başkan Tutal, “Konya-Antalya çevre yolu üzerinde yer alan bu projemize hemşehrilerimizden gelen talepler ve istekler oldukça fazla durumdadır. Hemşehrilerimiz ilave yeni butik dükkanların yapılması için taleplerini bizlere iletiyor. Bu projemizi tamamladığımızda ilave olarak yeni butik dükkanların yapımını sağlayacağız ve bu projemizi genişleterek devam ettireceğiz” diye konuştu.            
Seydişehir Belediyesi tarafından Konya-Antalya çevre yolu üzerinde Seydişehir Marangozlar Sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda yapımı devam eden Unlu Mamuller ve Butik Dükkanlar projesinde sona gelindi.

Unlu Mamuller ve Butik Dükkanlar projesinin çalışmalarının yakın zamanda tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. 

Başkan Tutal, kaba inşaatı tamamlanarak çevre düzenleme çalışması aşamasına gelinen Ekmek Fırını ve Butik Dükkanları projesinin hizmete girmesiyle Konya-Antalya yolunun daha cazibeli hale geleceğini kaydetti.

Konya-Antalya yolunun cazibesini arttırmak, bu yolun şehrimize kattığı katma değeri daha da pekiştirmek amacıyla böyle bir projeyi hayat geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imize kazandırdığımız vizyon projelerimizden biri olan Ekmek Fırını ve Butik Dükkanlar projemiz 1000 m² alanda inşa ediliyor. 2 milyonluk projemiz; 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkanlardan oluşuyor. Projemizin kaba inşaatı tamamlandı ve artık çevre düzenleme aşamasına geçildi. Bu çalışmamızı da kısa sürede tamamlayarak projemizi Seydişehir’imize kazandırmış olacağız. Şehrimiz için büyük önem taşıyan bu projemizin Seydişehir’imize, Konya’mıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seydişehir’e birçok alanda yeni yatırımlarla istihdam sağlayacak projelere devam ettiklerini belirten Başkan Tutal; “bugüne kadar şehrimizin istihdam konusunda daha da büyük mesafeler alması için birçok alanda gerçekleştirdiğimiz girişim ve yeni yatırımlarla önemli projeleri hayata geçirdik. Bu projelerimizden birisini daha ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehrimizin istihdamına da katkı sağlayacak bu projemiz tamamlandığında şehrimiz daha da katma değer üretecek. Yapılacak olan bu tesis ile hem istihdam noktasında, hem de ekonomik anlamda ayrıca geçmiş özümüzde bize ait olan ürünlerin markalaşması sürecinde çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

YENİ BUTİK DÜKKANLAR KAZANDIRILACAK

5 adet butik dükkan, 1 adet ekmek fırını ve 1 adet kafeden oluşan projeye, ihtiyaç olması halinde devam edebileceklerini de belirten Başkan Tutal, “Konya-Antalya çevre yolu üzerinde yer alan bu projemize hemşehrilerimizden gelen talepler ve istekler oldukça fazla durumdadır. Hemşehrilerimiz ilave yeni butik dükkanların yapılması için taleplerini bizlere iletiyor. Bu projemizi tamamladığımızda ilave olarak yeni butik dükkanların yapımını sağlayacağız ve bu projemizi genişleterek devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.