YEĞENİ TARAFINDAN VURULAN AMCA YARALANDI

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.06.2022 - 03:22, Güncelleme: 22.06.2022 - 03:22
 

YEĞENİ TARAFINDAN VURULAN AMCA YARALANDI

Taraşçı Mahallesi'nde yeğeni tarafından vurulan amca yaralandı.

Seydişehir ilçesinde yeğeni tarafından karın ve ayak  bölgesinden yaralanan kişi jandarma ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ulaşılarak ambulans ile kaldırıldığı Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay akşam saatlerinde ilçeye bağlı Taraşcı Mahallesi Akdağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında daha önce husumet bulunan Hasan Ünal (45) ve yeğeni Görkem Ünal Akdağ mevkiinde karşılaştılar. İddiaya göre tartışmaya başlayan amca yeğenden Görkem Ünal yanında bulunan av tüfeği ile amcası Hasan Ünal’ a ateş etti. Hasan Ünal karın ve ayak  bölgesinden yaralanırken yeğeni Görkem Ünal ise olay yerinde uzaklaştı. Yaralı Hasan Ünal ise hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri yaklaşık iki kilometrelik dağ yolunda yürüyerek yaralıya ulaşırken, yaralı indirildiği dağdan alındığı ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına laındı. Öte yandan şüpheli yeğen Görkem Ünal ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililerce olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Taraşçı Mahallesi'nde yeğeni tarafından vurulan amca yaralandı.

Seydişehir ilçesinde yeğeni tarafından karın ve ayak  bölgesinden yaralanan kişi jandarma ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ulaşılarak ambulans ile kaldırıldığı Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Olay akşam saatlerinde ilçeye bağlı Taraşcı Mahallesi Akdağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında daha önce husumet bulunan Hasan Ünal (45) ve yeğeni Görkem Ünal Akdağ mevkiinde karşılaştılar.
İddiaya göre tartışmaya başlayan amca yeğenden Görkem Ünal yanında bulunan av tüfeği ile amcası Hasan Ünal’ a ateş etti. Hasan Ünal karın ve ayak  bölgesinden yaralanırken yeğeni Görkem Ünal ise olay yerinde uzaklaştı.
Yaralı Hasan Ünal ise hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri yaklaşık iki kilometrelik dağ yolunda yürüyerek yaralıya ulaşırken, yaralı indirildiği dağdan alındığı ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına laındı.
Öte yandan şüpheli yeğen Görkem Ünal ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yetkililerce olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.