ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Ocak ayında gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sonrasında yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Aypar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Tutal’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Yeni yönetim kurulunu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Başkan Aypar, “Seydişehir’de faaliyet gösteren esnaflarımızın sorunları ve çalışmaları konusunda ne tür bir katkıda bulunabiliriz anlamında Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Kendileri ilçemizin kalkınması noktasında her zaman esnaflarımızın yanında oldu. Başkanımıza esnaflarımıza vermiş olduğu destek ve ilçemize kazandırmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aypar ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnaflarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması ve desteklenmesi noktasında elimizden gelen her türlü çalışmayı odamızla birlikte yapıyoruz. Ben Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.