ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.02.2022 - 16:02, Güncelleme: 15.02.2022 - 16:02
 

ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Ocak ayında gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sonrasında yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Aypar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Tutal’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Yeni yönetim kurulunu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Başkan Aypar, “Seydişehir’de faaliyet gösteren esnaflarımızın sorunları ve çalışmaları konusunda ne tür bir katkıda bulunabiliriz anlamında Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Kendileri ilçemizin kalkınması noktasında her zaman esnaflarımızın yanında oldu. Başkanımıza esnaflarımıza vermiş olduğu destek ve ilçemize kazandırmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aypar ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnaflarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması ve desteklenmesi noktasında elimizden gelen her türlü çalışmayı odamızla birlikte yapıyoruz. Ben Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  
Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Ocak ayında gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri sonrasında yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Aypar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Tutal’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Yeni yönetim kurulunu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Başkan Aypar, “Seydişehir’de faaliyet gösteren esnaflarımızın sorunları ve çalışmaları konusunda ne tür bir katkıda bulunabiliriz anlamında Başkanımızla istişarelerde bulunduk. Kendileri ilçemizin kalkınması noktasında her zaman esnaflarımızın yanında oldu. Başkanımıza esnaflarımıza vermiş olduğu destek ve ilçemize kazandırmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aypar ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  “Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Esnaflarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması ve desteklenmesi noktasında elimizden gelen her türlü çalışmayı odamızla birlikte yapıyoruz. Ben Başkanımıza ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.