19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2021 - 06:13, Güncelleme: 19.09.2021 - 06:13
 

19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Seydişehir'de 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Törene Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin resmi kurum amirleri siyasi parti ve sivil toplum kurumu temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakamlık önünde düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra saygı duruşunda bulunarak istiklal marşı okundu . Atatürk anıtına çelenk konuldu ve şehitlik ziyaret edildi.
19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Seydişehir'de 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Törene Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin resmi kurum amirleri siyasi parti ve sivil toplum kurumu temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamlık önünde düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra saygı duruşunda bulunarak istiklal marşı okundu .

Atatürk anıtına çelenk konuldu ve şehitlik ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.