280 FİDAN 280 ÇOCUK MERKEZ İLKOKULUNDA

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2021 - 09:47, Güncelleme: 02.09.2021 - 09:47
 

280 FİDAN 280 ÇOCUK MERKEZ İLKOKULUNDA

280 FİDAN 280 ÇOCUK MERKEZ İLKOKULUNDA

Seydişehir merkez ilkokulu okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri 2021-2022 Eğitim-öğretim yılının ilk haftasında fidan diktiler. 280 çocuğun uyum eğitimine başlamasıyla Orman işletme şefliğince bağışlanan 280 fidanı ormanlık alana diktiler. Okul Müdürü Yasin Öşekci, ‘’Malum ülkemizde orman yangınları, seller derken ormanlarımız zarar gördü. Biz de okul olarak farkındalık ve orman sevgisini oluşturmak adına okulumda ilk günüm hediyesi olarak her çocuğa bir fidan hediye ettik. Çocuklarımız büyüdükçe fidanlarımızda büyüsün istedik. Bu etkinlikte bizlere destek veren orman işletme şefimiz Fatih Bey’e, orman fidanlık şefimiz Eyüp Bey’e ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.
280 FİDAN 280 ÇOCUK MERKEZ İLKOKULUNDA

Seydişehir merkez ilkokulu okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri 2021-2022 Eğitim-öğretim yılının ilk haftasında fidan diktiler.

280 çocuğun uyum eğitimine başlamasıyla Orman işletme şefliğince bağışlanan 280 fidanı ormanlık alana diktiler.

Okul Müdürü Yasin Öşekci, ‘’Malum ülkemizde orman yangınları, seller derken ormanlarımız zarar gördü. Biz de okul olarak farkındalık ve orman sevgisini oluşturmak adına okulumda ilk günüm hediyesi olarak her çocuğa bir fidan hediye ettik. Çocuklarımız büyüdükçe fidanlarımızda büyüsün istedik. Bu etkinlikte bizlere destek veren orman işletme şefimiz Fatih Bey’e, orman fidanlık şefimiz Eyüp Bey’e ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.