AK GENÇLİKTEN CEMAATE İKRAM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2015 - 12:01, Güncelleme: 27.02.2015 - 12:01
 

AK GENÇLİKTEN CEMAATE İKRAM

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Seyyid Harun Camii?nde sabah namazı sonrası cemaate süt ve poça ikram etti.

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Seyyid Harun Camii’nde sabah namazı sonrası cemaate süt ve poça ikram etti. Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği cemaate süt ve poça dağıtımını bu hafta İlçe Gençlik Kolları üyeleri üstlendi. Sabah namazı çıkışı sıcak poçaları cami esnafına ikam sonrası Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat şöyle konuştu: “Bu tür uygulamalar cami cemaati arasındaki birlik ver beraberliği güçlendiriyor.Özellikle sabah namazında cemaatimizi camide görmek bizlerin yüzünü güldürüyor.Allah’ın izni ile bu uygulamaların devamını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Seyyid Harun Camii?nde sabah namazı sonrası cemaate süt ve poça ikram etti.

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Seyyid Harun Camii’nde sabah namazı sonrası cemaate süt ve poça ikram etti.

Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatının geleneksel hale getirdiği cemaate süt ve poça dağıtımını bu hafta İlçe Gençlik Kolları üyeleri üstlendi.

Sabah namazı çıkışı sıcak poçaları cami esnafına ikam sonrası Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat şöyle konuştu:

“Bu tür uygulamalar cami cemaati arasındaki birlik ver beraberliği güçlendiriyor.Özellikle sabah namazında cemaatimizi camide görmek bizlerin yüzünü güldürüyor.Allah’ın izni ile bu uygulamaların devamını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.