Akdeniz’den iç bölgelere tatilcilerin otomobilleri akıyor. (VİDEOLU HABER)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2021 - 06:31, Güncelleme: 25.07.2021 - 06:31
 

Akdeniz’den iç bölgelere tatilcilerin otomobilleri akıyor. (VİDEOLU HABER)

Kurban bayramı tatilini Antalya’da geçiren vatandaşlar memleketlerine dönüşlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Antalya Akseki arası Murtiçi kesiminde yol yapım çalışmaları trafiği kilitlerken yer yere ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Antalya-Konya-Seydişehir karayolunda tatilcilerin dönüş yolu çileye dönüşürken tatilciler yurdun farklı yerlerine doğru yola çıkmaları özellikle İstanbul, Ankara, Konya ve Kayseri plakalı araçların yoğunluğu dikkat çekti. Akseki Bölge Trafik ekipleri tarafından belirli noktalarda tedbirler alınırken, gerekli kontroller de sağlanmaya devam ediyor. Seydişehir-Konya hattında ise Seydişehir Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ve Bölge trafiği denetim önlemlerini artırdı. Sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun Pazar günü geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.
Kurban bayramı tatilini Antalya’da geçiren vatandaşlar memleketlerine dönüşlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Antalya Akseki arası Murtiçi kesiminde yol yapım çalışmaları trafiği kilitlerken yer yere ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Antalya-Konya-Seydişehir karayolunda tatilcilerin dönüş yolu çileye dönüşürken tatilciler yurdun farklı yerlerine doğru yola çıkmaları özellikle İstanbul, Ankara, Konya ve Kayseri plakalı araçların yoğunluğu dikkat çekti.
Akseki Bölge Trafik ekipleri tarafından belirli noktalarda tedbirler alınırken, gerekli kontroller de sağlanmaya devam ediyor.

Seydişehir-Konya hattında ise Seydişehir Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ve Bölge trafiği denetim önlemlerini artırdı. Sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun Pazar günü geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.