Ambulans helikopteri elini kesen şahıs için kalktı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2021 - 02:54, Güncelleme: 20.07.2021 - 02:54
 

Ambulans helikopteri elini kesen şahıs için kalktı

Ambulans helikopteri elini kesen şahıs için kalktı

Ambulans helikopter kolunu kesen şahıs için havalandı. Konya’nın Ahırlı ilçesinde kurban kestiği sırada sol kolunun atar damı kesilen şahıs hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.   Ahırlı ilçesi Akkise mahallesinde Muammer Sarıtaş isimli (55) şahıs kurban kestiği sırada ayağı sıkı bağlanmayan kurbanın hareket etmesi sonucu sol elini kesti. Yaralı Sarıtaş olay yerine çağrılan ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan hasta için 112 komuta merkezinden hava ambulansı talep edildi. Durumu ağır olan hasta, ilçedeki Eti Alüminyum AŞ'nin bahçesine inen hava ambulansına taşındı. Daha sonra kalkan helikopter hastayı Konya Şehir Hastanesi'ne götürdü.
Ambulans helikopteri elini kesen şahıs için kalktı

Ambulans helikopter kolunu kesen şahıs için havalandı.

Konya’nın Ahırlı ilçesinde kurban kestiği sırada sol kolunun atar damı kesilen şahıs hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

 

Ahırlı ilçesi Akkise mahallesinde Muammer Sarıtaş isimli (55) şahıs kurban kestiği sırada ayağı sıkı bağlanmayan kurbanın hareket etmesi sonucu sol elini kesti.

Yaralı Sarıtaş olay yerine çağrılan ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Durumu ağır olan hasta için 112 komuta merkezinden hava ambulansı talep edildi. Durumu ağır olan hasta, ilçedeki Eti Alüminyum AŞ'nin bahçesine inen hava ambulansına taşındı.

Daha sonra kalkan helikopter hastayı Konya Şehir Hastanesi'ne götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.