BAŞKAN TUTAL, ASKERE GİDECEK MEHMETÇİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2021 - 10:06, Güncelleme: 12.08.2021 - 10:06
 

BAŞKAN TUTAL, ASKERE GİDECEK MEHMETÇİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ağustos ve Eylül aylarında birliklerine gidecek olan Mehmetçiklerle bir araya geldi.

Vatani görevlerini yerine getirmek için birliklerine teslim olacak olan Seydişehirli gençlerle bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca, Seydişehir Askerlik Şube Başkanı Astsubay Başçavuş Gökhan Karslı, birliklerine teslim olacak Mehmetçiklere hayırlı tezkereler dileklerini ilettiler. Askerlik görevini yerine getirmek için birliklerine gitmeye hazırlanan gençlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “çok zorlu bir coğrafyada var olma mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemizin merkezinde, temelinde inançlarımız, değerlerimiz, mukaddesatlarımız ve sizler varsınız. Uğruna büyük bedeller ödediğimiz mukaddes saydığımız bu toprakları korumak, milletimizin huzur içinde yaşamasını sağlamak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Çünkü bu bedeli biz, Çanakkale’de, kurtuluş savaşında ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Bu sebeple asırlardır bizim medeniyetimizde askerliğin çok önemli bir yeri vardır. Peygamber Ocağı dediğimiz yerde mukaddes saydığımız bu vatani görevi yerine getirmek için sizleri coşkuyla, heyecanla, sevinçle birliklerinize uğurluyoruz. Sizleri uğurlarken de mukaddessatımız Kur’an-ı Kerim’i ve ay yıldızlı bayrağımızı da sizlere hediye ediyoruz. Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler dileklerimi iletiyor, sağ salim sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi. Seydişehir’in birlik ve beraberlik anlamında örnek bir ilçe olduğunu söyleyen Seydişehir İlçe Jandarma Komutanı  Salih Yahya Koca, “her zaman olduğu gibi bugün de hep birlikte birlik ve beraberlik örneği gösteriyoruz. Vatani görevlerini yerine getirmek için birliklerine gidecek olan sizlerle bir araya gelerek, bu birlikteliği ve beraberliği pekiştirmemize vesile olanlara teşekkür ediyorum. Görev yerlerinize gittiğinizde bizler gibi abileriniz olacak, belki de bundan sonraki hayatınıza yön verecek dostluklar kuracaksınız. Bunun bilincinde olarak gideceğiniz görev yerlerinden sağ salim dönmenizi, sevdiklerinizle yeniden bir arada olmanızı temenni ederek hayırlı tezkereler dileklerimi iletiyorum” dedi. Konuşmaların akabinde Belediye Başkanı Tutal, İlçe Jandarma  Komutanı Koca ve Askerlik Şube Başkanı Karslı, gençlere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ağustos ve Eylül aylarında birliklerine gidecek olan Mehmetçiklerle bir araya geldi.

Vatani görevlerini yerine getirmek için birliklerine teslim olacak olan Seydişehirli gençlerle bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca, Seydişehir Askerlik Şube Başkanı Astsubay Başçavuş Gökhan Karslı, birliklerine teslim olacak Mehmetçiklere hayırlı tezkereler dileklerini ilettiler.

Askerlik görevini yerine getirmek için birliklerine gitmeye hazırlanan gençlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “çok zorlu bir coğrafyada var olma mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemizin merkezinde, temelinde inançlarımız, değerlerimiz, mukaddesatlarımız ve sizler varsınız. Uğruna büyük bedeller ödediğimiz mukaddes saydığımız bu toprakları korumak, milletimizin huzur içinde yaşamasını sağlamak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Çünkü bu bedeli biz, Çanakkale’de, kurtuluş savaşında ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Bu sebeple asırlardır bizim medeniyetimizde askerliğin çok önemli bir yeri vardır. Peygamber Ocağı dediğimiz yerde mukaddes saydığımız bu vatani görevi yerine getirmek için sizleri coşkuyla, heyecanla, sevinçle birliklerinize uğurluyoruz. Sizleri uğurlarken de mukaddessatımız Kur’an-ı Kerim’i ve ay yıldızlı bayrağımızı da sizlere hediye ediyoruz. Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler dileklerimi iletiyor, sağ salim sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Seydişehir’in birlik ve beraberlik anlamında örnek bir ilçe olduğunu söyleyen Seydişehir İlçe Jandarma Komutanı  Salih Yahya Koca, “her zaman olduğu gibi bugün de hep birlikte birlik ve beraberlik örneği gösteriyoruz. Vatani görevlerini yerine getirmek için birliklerine gidecek olan sizlerle bir araya gelerek, bu birlikteliği ve beraberliği pekiştirmemize vesile olanlara teşekkür ediyorum. Görev yerlerinize gittiğinizde bizler gibi abileriniz olacak, belki de bundan sonraki hayatınıza yön verecek dostluklar kuracaksınız. Bunun bilincinde olarak gideceğiniz görev yerlerinden sağ salim dönmenizi, sevdiklerinizle yeniden bir arada olmanızı temenni ederek hayırlı tezkereler dileklerimi iletiyorum” dedi.

Konuşmaların akabinde Belediye Başkanı Tutal, İlçe Jandarma  Komutanı Koca ve Askerlik Şube Başkanı Karslı, gençlere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.