BAŞKAN TUTAL, “BİZ SİZLERE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2021 - 10:24, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:24
 

BAŞKAN TUTAL, “BİZ SİZLERE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milli egemenliği ortaya koyan ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakarlıkların timsali olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “23 Nisan, tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayramdır   Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla Kurtuluş Savaşını başlatan aziz milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına izin vermemiş, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirmiştir. Milli iradenin karar yeri Gazi Meclisimiz, İstiklal Harbimizin karargahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aynı zamanda bağımsızlığımızın sembolü olmuştur. Geçmişten aldığımız güçle günümüzde de milli iradeye ayak bağı olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde sergilenen halk destanı buna en iyi örnektir.   Güçlü ve büyük Türkiye'nin ilerleyen çağa ayak uydurarak dünyanın lider ülkeleri arasında yer alacağına olan inancımız sonsuzdur. Yerli ve milli üretimlerle yeni dünya düzeninde söz sahibi olmak için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceklerini daha çok desteklemeli, eğitim, öğretim ve teknolojik anlamda onların her zaman yanında olmalıyız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır. Aynı zamanda çocuklara bayram olarak armağan edilen bu güzel günü, bu yılda aynı heyecan ve istekle kutluyoruz.   Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin geleceği, yarınımızın umudusunuz. Bizler atalarımızdan aldığımız emaneti, sizlere en iyi şekilde teslim etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de sorumluluğudur. Çok çalışacak ve hedeflediğiniz hayalleri mutlaka gerçekleştirerek başaracaksınız. Bu başarı sizleri mutlu edecek, bizleri ise gururlandıracaktır. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız ve gençlerimize eğitimde olduğu gibi sporda da, sosyal ve kültürel aktiviteler yönüyle de gerekli tüm katkıları sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz.   Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü, milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.  
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milli egemenliği ortaya koyan ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakarlıkların timsali olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “23 Nisan, tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayramdır

 

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla Kurtuluş Savaşını başlatan aziz milletimiz, tüm imkansızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına izin vermemiş, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirmiştir. Milli iradenin karar yeri Gazi Meclisimiz, İstiklal Harbimizin karargahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aynı zamanda bağımsızlığımızın sembolü olmuştur. Geçmişten aldığımız güçle günümüzde de milli iradeye ayak bağı olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde sergilenen halk destanı buna en iyi örnektir.

 

Güçlü ve büyük Türkiye'nin ilerleyen çağa ayak uydurarak dünyanın lider ülkeleri arasında yer alacağına olan inancımız sonsuzdur. Yerli ve milli üretimlerle yeni dünya düzeninde söz sahibi olmak için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceklerini daha çok desteklemeli, eğitim, öğretim ve teknolojik anlamda onların her zaman yanında olmalıyız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır. Aynı zamanda çocuklara bayram olarak armağan edilen bu güzel günü, bu yılda aynı heyecan ve istekle kutluyoruz.

 

Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin geleceği, yarınımızın umudusunuz. Bizler atalarımızdan aldığımız emaneti, sizlere en iyi şekilde teslim etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de sorumluluğudur. Çok çalışacak ve hedeflediğiniz hayalleri mutlaka gerçekleştirerek başaracaksınız. Bu başarı sizleri mutlu edecek, bizleri ise gururlandıracaktır. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız ve gençlerimize eğitimde olduğu gibi sporda da, sosyal ve kültürel aktiviteler yönüyle de gerekli tüm katkıları sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır.

Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101. yıldönümünü, milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.