BAŞKAN TUTAL “RAMAZAN AYI RAHMET VE BEREKET KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILDIĞI AYDIR”

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2021 - 03:48, Güncelleme: 12.04.2021 - 03:48
 

BAŞKAN TUTAL “RAMAZAN AYI RAHMET VE BEREKET KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILDIĞI AYDIR”

BAŞKAN TUTAL “RAMAZAN AYI RAHMET VE BEREKET KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILDIĞI AYDIR”

  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Tutal, tüm İslam Alemi ve Seydişehirli hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayarak Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini kaydetti. Ramazan ayının, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Tutal; “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mukaddes ay, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan Ayı, mucizelerle dolu bir aydır. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Ramazan ayında ‘evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtulma´ müjdesi verilmiş, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´nin bu ayda bulunması ile bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz sağlanmıştır.   Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını temenni ediyorum. Bugünlerin feyiz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Aleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hakim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz, milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını diliyor, Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine ve Seydişehirli hemşerilerime hayır ve bereket getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum” dedi.
BAŞKAN TUTAL “RAMAZAN AYI RAHMET VE BEREKET KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILDIĞI AYDIR”
  Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Tutal, tüm İslam Alemi ve Seydişehirli hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayarak Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşlik duygularının pekiştiğini kaydetti.

Ramazan ayının, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Tutal; “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mukaddes ay, mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan Ayı, mucizelerle dolu bir aydır. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.

Ramazan ayında ‘evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtulma´ müjdesi verilmiş, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim indirilmeye başlanmış ve yine bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´nin bu ayda bulunması ile bu ayın önemini daha iyi idrak etmemiz sağlanmıştır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve hoşgörünün eksik olmamasını temenni ediyorum. Bugünlerin feyiz ve bereketiyle; bütün insanlığın ve İslam Aleminin ihtiyaç duyduğu barış, huzur, refah dolu günlerin gelmesini, ülkemizde sevgi, kardeşlik, hoşgörü ikliminin hakim olmasını, birliğimiz, beraberliğimiz, milletimizin bekası için yapacağımız tüm duaların kabul olmasını diliyor, Mübarek Ramazan-ı Şerifin tüm İslam Âlemine ve Seydişehirli hemşerilerime hayır ve bereket getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.