BAŞKAN VEKİLİ HARUN CAMCI OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 11:53, Güncelleme: 16.04.2019 - 11:53
 

BAŞKAN VEKİLİ HARUN CAMCI OLDU

Belediye Meclisi ilk toplantısında görev dağılımını da gerçekleştirdi. Bu görev dağılımında Belediye Meclisi Başkan Vekilliğine Harun Camcı getirildi.

Birinci Başkan Vekili Harun Camcı’dan sonra, Belediye Meclisi İkinci Başkanvekili Mehmet Ali Bostancı olurken, Belediye encümenliklerine Durmuş Onar, Mehmet Çetiner getirildi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde belirlenen 25 Meclis üyesinden oy dağılımı ve sıralamasına göre Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine hak kazanan; Hüseyin Gülpınar, Mehmet Çetiner, Mehmet Ali Bostancı, Bayram Şentürk ve Hasan Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile beraber Konya’da gerçekleşen ilk Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısına katıldılar. Ayrıca Belediye Meclis Komisyonlarının da oluşturulduğu 6 Belediye Komisyonunun yanı sıra Seydişehir Belediyesinde ilk kez kurulan Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile beraber komisyon sayısının 7’ye yükseldiği öğrenildi.
Belediye Meclisi ilk toplantısında görev dağılımını da gerçekleştirdi. Bu görev dağılımında Belediye Meclisi Başkan Vekilliğine Harun Camcı getirildi.

Birinci Başkan Vekili Harun Camcı’dan sonra, Belediye Meclisi İkinci Başkanvekili Mehmet Ali Bostancı olurken, Belediye encümenliklerine Durmuş Onar, Mehmet Çetiner getirildi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde belirlenen 25 Meclis üyesinden oy dağılımı ve sıralamasına göre Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine hak kazanan; Hüseyin Gülpınar, Mehmet Çetiner, Mehmet Ali Bostancı, Bayram Şentürk ve Hasan Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile beraber Konya’da gerçekleşen ilk Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısına katıldılar.

Ayrıca Belediye Meclis Komisyonlarının da oluşturulduğu 6 Belediye Komisyonunun yanı sıra Seydişehir Belediyesinde ilk kez kurulan Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile beraber komisyon sayısının 7’ye yükseldiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.