Başsavcı ve Ağır Cezası Reis’inden Şehitler Derneğine Ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 11:05, Güncelleme: 16.04.2019 - 11:05
 

Başsavcı ve Ağır Cezası Reis’inden Şehitler Derneğine Ziyaret

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Sedat Deveci, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Yakup Söğüt ile Şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden Başsavcı ve Ağır Ceza Reisi; “Şehit ailelerinin ve gazilerimizin başımızın üstünde yerleri var. Sizler için yapabileceğimiz bir şey olursa seve seve yapmaya hazırız.” diyerek ziyaretleri ile şehit aileleri ve gazilerini mutlu ettiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Yakup Söğüt de Başsavcı ve Ağır Ceza Reisinin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek; “Sizlerin bu ziyareti bizleri onurlandırdı. Şahsım ve Dernek Üyelerim adına bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi, alaka ve destekten dolayı minnettarız.” dedi.
Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Sedat Deveci, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Yakup Söğüt ile Şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden Başsavcı ve Ağır Ceza Reisi; “Şehit ailelerinin ve gazilerimizin başımızın üstünde yerleri var. Sizler için yapabileceğimiz bir şey olursa seve seve yapmaya hazırız.” diyerek ziyaretleri ile şehit aileleri ve gazilerini mutlu ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Yakup Söğüt de Başsavcı ve Ağır Ceza Reisinin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek; “Sizlerin bu ziyareti bizleri onurlandırdı. Şahsım ve Dernek Üyelerim adına bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi, alaka ve destekten dolayı minnettarız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.