BİR DAMLA BİN UMUT OLDULAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2015 - 04:17, Güncelleme: 07.02.2015 - 04:17
 

BİR DAMLA BİN UMUT OLDULAR

Seydişehir Süt Üreticileri Birliği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık oluşturmak için 250 üyesinin kan gurubu listesini Kızılay Seydişehir Şubesi?ne teslim etti.

Seydişehir Süt Üreticileri Birliği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık oluşturmak için 250 üyesinin kan gurubu listesini Kızılay Seydişehir Şubesi’ne teslim etti. Seydişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Seydişehir’de farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Bir damla bin umut sloganıyla üyelerimizin de desteğiyle böyle bir çalışma yaptık. Bugün burada Kızılay Seydişehir Şube Başkanımıza bir cana vesile olabilmek adına kan gurubu listelerimizi teslim ediyoruz. Olası acil durumlarda tüm üyelerimizle birlikte Kızılayımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi. Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Tatlı da örnek davranışlarından dolayı Şahin’e teşekkür ederek, “Örnek çalışmasından dolayı Seydişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin hanım başta olmak üzere birlik personeline ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemlidir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır.” diye konuştu. Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin, Seydişehir’deki özverili çalışmalarından dolayı Başkan Tevfik Tatlı’ya plaket verirken, Başkan Tatlı ise örnek çalışması nedeniyle Şahin’e çiçek takdim etti. 
Seydişehir Süt Üreticileri Birliği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık oluşturmak için 250 üyesinin kan gurubu listesini Kızılay Seydişehir Şubesi?ne teslim etti.

Seydişehir Süt Üreticileri Birliği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık oluşturmak için 250 üyesinin kan gurubu listesini Kızılay Seydişehir Şubesi’ne teslim etti.

Seydişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Seydişehir’de farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Bir damla bin umut sloganıyla üyelerimizin de desteğiyle böyle bir çalışma yaptık. Bugün burada Kızılay Seydişehir Şube Başkanımıza bir cana vesile olabilmek adına kan gurubu listelerimizi teslim ediyoruz. Olası acil durumlarda tüm üyelerimizle birlikte Kızılayımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Tatlı da örnek davranışlarından dolayı Şahin’e teşekkür ederek, “Örnek çalışmasından dolayı Seydişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin hanım başta olmak üzere birlik personeline ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemlidir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır.” diye konuştu.

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Zehra Şahin, Seydişehir’deki özverili çalışmalarından dolayı Başkan Tevfik Tatlı’ya plaket verirken, Başkan Tatlı ise örnek çalışması nedeniyle Şahin’e çiçek takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.