Birlikte Hastanemize Sahip Çıkıyoruz

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2021 - 01:55, Güncelleme: 10.09.2021 - 01:55
 

Birlikte Hastanemize Sahip Çıkıyoruz

Ali Saylam Köşe Yazısı

Geçtiğimiz hafta halkın ve basının gündeminde Devlet Hastanesi vardı. Uzman doktor yetersizliği giderilmeye çalışılırken, yıllardır burada görev yapmış sevilen doktorlarında tayin isteyip gitmesi hastane gündeminin oluşmasında önemli bir rol oynadı. Gerçekten de doktor konusunda hastanemiz bir ileri iki geri gitmeye başladı. Yeni doktor gelmesini beklerken hele bazı branşlarda tek olan doktorların da gitmesi hakikaten moral bozucu bir durum. Allah’tan halkın ve basının sesine kulak veren başta Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, geçtiğimiz gün ilçemizi ziyaret eden Konya Ak Parti Milletvekili Orhan Erdem’e öncelikli sorunumuzun Devlet Hastanesi olduğunu, ihale aşamasındaki ek binanın biran evvel ihaleye çıkarılması ve doktor eksikliğinin giderilmesi konusunda ısrarlı bir yardım talebi ve bakanında bu talebi Konyalı olan Sağlık Bakanına bizzat ileteceğini söylemesi bir nebze de olsa içimizi rahatlattı. Basının hastane konusundaki haberleri ses getirmesinin bir diğer yankısı da Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ilçemize gelerek hastanenin sorunlarını yerinde irdelemesiydi. Hastane konusunda şimdiye kadar olan oldu. Zararın neresinden dönersek kar. Halkımız taleplerini kırmadan dökmeden böyle yüksek bir sesle dile getirirse basınımız da konuya duyarsız kalmazsa ve siyasi iradede üzerine düşeni yaparsa İnşallah bundan sonra başta doktor meselesi olmak üzere hastanemizde iyi gelişmelere şahit oluruz. Eğer hastanemizi geliştiremezsek en büyük pay, sağlık konusunda iktidarları döneminde çok iyi bir yere geldiğini haklı olarak söyleyen Ak Parti’ye Seydişehir Devlet Hastanesi bir leke olarak üzerinde kalır.  
Ali Saylam Köşe Yazısı

Geçtiğimiz hafta halkın ve basının gündeminde Devlet Hastanesi vardı.

Uzman doktor yetersizliği giderilmeye çalışılırken, yıllardır burada görev yapmış sevilen doktorlarında tayin isteyip gitmesi hastane gündeminin oluşmasında önemli bir rol oynadı.

Gerçekten de doktor konusunda hastanemiz bir ileri iki geri gitmeye başladı.

Yeni doktor gelmesini beklerken hele bazı branşlarda tek olan doktorların da gitmesi hakikaten moral bozucu bir durum.

Allah’tan halkın ve basının sesine kulak veren başta Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, geçtiğimiz gün ilçemizi ziyaret eden Konya Ak Parti Milletvekili Orhan Erdem’e öncelikli sorunumuzun Devlet Hastanesi olduğunu, ihale aşamasındaki ek binanın biran evvel ihaleye çıkarılması ve doktor eksikliğinin giderilmesi konusunda ısrarlı bir yardım talebi ve bakanında bu talebi Konyalı olan Sağlık Bakanına bizzat ileteceğini söylemesi bir nebze de olsa içimizi rahatlattı.

Basının hastane konusundaki haberleri ses getirmesinin bir diğer yankısı da Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ilçemize gelerek hastanenin sorunlarını yerinde irdelemesiydi.

Hastane konusunda şimdiye kadar olan oldu.

Zararın neresinden dönersek kar.

Halkımız taleplerini kırmadan dökmeden böyle yüksek bir sesle dile getirirse basınımız da konuya duyarsız kalmazsa ve siyasi iradede üzerine düşeni yaparsa İnşallah bundan sonra başta doktor meselesi olmak üzere hastanemizde iyi gelişmelere şahit oluruz.

Eğer hastanemizi geliştiremezsek en büyük pay, sağlık konusunda iktidarları döneminde çok iyi bir yere geldiğini haklı olarak söyleyen Ak Parti’ye Seydişehir Devlet Hastanesi bir leke olarak üzerinde kalır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.