Bisiklet festivalinin ilk günü akşamı Başkan Tutal çadırları gezerek hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.[videolu]

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2021 - 09:46, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:46
 

Bisiklet festivalinin ilk günü akşamı Başkan Tutal çadırları gezerek hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.[videolu]

2- 4 Temmuz tarihleri arası devam edecek Bisiklet Festivali'ne Türkiye’nin değişik illerinden kayıt yaptıran 200 bisikletçi katıldı.

  Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliğiyle düzenlenen Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerini kapsayan, toplam parkuru 154 kilometrelik mesafeden oluşan Kamplı Bisiklet Turu'na  katılan sporcuları çadırlarında Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Cumhuriyet Baş Savcısı  Durmuş Ali Karakoca ,Seydişehir Ak parti Gençilk Kolları Başkanı Batuhan Aydın ziyaret etti. Mehmet Tutal çadırları tek tek dolanarak hoş geldiniz dileklerini bildirdİ ve muhabbet etti. Sporcular Seydişehir’i ve etkinliği çok beğendiklerini dile getirerek Mehmet Tutal’a teşekkür  ettiler. Tutal “2.sini düzenlediğimiz Bisiklet Festivalini Kaymakamlık,Emniyet,Zabıta Ekibleri Doğa Sporları ve Bisikletçiler derneği ile beraber çalışarak eksiksiz bir şekilde düzenlemeye çalıştık. Etkinliğimize Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen herkese teşekkür ediyorum dedi.    
2- 4 Temmuz tarihleri arası devam edecek Bisiklet Festivali'ne Türkiye’nin değişik illerinden kayıt yaptıran 200 bisikletçi katıldı.

 

Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliğiyle düzenlenen Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerini kapsayan, toplam parkuru 154 kilometrelik mesafeden oluşan Kamplı Bisiklet Turu'na  katılan sporcuları çadırlarında Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Cumhuriyet Baş Savcısı  Durmuş Ali Karakoca ,Seydişehir Ak parti Gençilk Kolları Başkanı Batuhan Aydın ziyaret etti.

Mehmet Tutal çadırları tek tek dolanarak hoş geldiniz dileklerini bildirdİ ve muhabbet etti.

Sporcular Seydişehir’i ve etkinliği çok beğendiklerini dile getirerek Mehmet Tutal’a teşekkür  ettiler.

Tutal “2.sini düzenlediğimiz Bisiklet Festivalini Kaymakamlık,Emniyet,Zabıta Ekibleri Doğa Sporları ve Bisikletçiler derneği ile beraber çalışarak eksiksiz bir şekilde düzenlemeye çalıştık. Etkinliğimize Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen herkese teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.