CHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 10:14, Güncelleme: 30.09.2021 - 10:14
 

CHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL'DEN BASIN AÇIKLAMASI

CHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL'DEN BASIN AÇIKLAMASI

CHP İlçe Başkanı açıklamasında şu görüşlere yer verdi; AKP nin Seydişehir  İlçe Başkanı Sayın Kemalettin Atalay bey manşetten; Hastane ile ilgili müjde veriyor. Bende hemen, heyecanla bir okudum ki içinden insan değil beton çıktı. Sayın İktidar partisi yöneticileri, sorun deyince nedense hemen inşaat aklınıza geliyor. Seydişehir Devlet Hastanesinde ciddi sorunlar var, doğrudur. Ancak bunlar; Yönetimle ilgili sorunlar, Branşında ve yeterli Hekim, Sağlık personeli, yardımcı personel, döner sermaye paylaşımındaki haksızlıklar, cihaz yetersizliği ve dahası ve en kötüsü siz İktidar partisi mensuplarının hiçbir liyakat ve yeteneğe önem vermeden oraya yerleştirdiğiniz elemanlarınız ve yönetime gereksiz yerlerdeki müdahalenizdir. Beyler; şu anda en büyük sorunlardan biride, çok kötü ve kullanışsız olarak yaptığınız bu son rezil binadır. Bunun için  bizi onlarca yıl oyaladınız. Sonunda hüsran ve hayal kırıklığı… sizin gayeniz bizi yine, yeni bir bina müjdesi vererek tekrar oyalamak. Ama biz biliyoruz ki sağlıkta en önemli şey insan unsurudur. Bu İlçede Bundan 20-30 yıl önce belki böyle binalarımız yoktu ama her türlü Ameliyat ve sağlık hizmetlerini alabiliyorduk. Şimdi geleni Konya’ya havale ediyoruz, bunu kabullenmek mümkün değildir. Maalesef sağlıkta Seydişehir bina çöplüğüne dönmüştür. Eski binalar atıl durumdadır. Başka bir vakada Seydişehir’in göbeğine Atatürk Caddesine bir hançer gibi saplanan Sağlık Müdürlüğü binasıdır. Bu da ayrı bir vaka ve aynı mantığın ürünüdür. Kısaca biz yerinde Sağlık hizmetlerimizi almak istiyoruz. Gösterişli binalarla da kandırılmaktan yorulduk. Kamuoyuna Saygı ile duyulur. Saygılarımla
CHP İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL'DEN BASIN AÇIKLAMASI

CHP İlçe Başkanı açıklamasında şu görüşlere yer verdi; AKP nin Seydişehir  İlçe Başkanı Sayın Kemalettin Atalay bey manşetten; Hastane ile ilgili müjde veriyor. Bende hemen, heyecanla bir okudum ki içinden insan değil beton çıktı. Sayın İktidar partisi yöneticileri, sorun deyince nedense hemen inşaat aklınıza geliyor. Seydişehir Devlet Hastanesinde ciddi sorunlar var, doğrudur. Ancak bunlar; Yönetimle ilgili sorunlar, Branşında ve yeterli Hekim, Sağlık personeli, yardımcı personel, döner sermaye paylaşımındaki haksızlıklar, cihaz yetersizliği ve dahası ve en kötüsü siz İktidar partisi mensuplarının hiçbir liyakat ve yeteneğe önem vermeden oraya yerleştirdiğiniz elemanlarınız ve yönetime gereksiz yerlerdeki müdahalenizdir.

Beyler; şu anda en büyük sorunlardan biride, çok kötü ve kullanışsız olarak yaptığınız bu son rezil binadır. Bunun için  bizi onlarca yıl oyaladınız. Sonunda hüsran ve hayal kırıklığı… sizin gayeniz bizi yine, yeni bir bina müjdesi vererek tekrar oyalamak. Ama biz biliyoruz ki sağlıkta en önemli şey insan unsurudur. Bu İlçede Bundan 20-30 yıl önce belki böyle binalarımız yoktu ama her türlü Ameliyat ve sağlık hizmetlerini alabiliyorduk. Şimdi geleni Konya’ya havale ediyoruz, bunu kabullenmek mümkün değildir. Maalesef sağlıkta Seydişehir bina çöplüğüne dönmüştür. Eski binalar atıl durumdadır. Başka bir vakada Seydişehir’in göbeğine Atatürk Caddesine bir hançer gibi saplanan Sağlık Müdürlüğü binasıdır. Bu da ayrı bir vaka ve aynı mantığın ürünüdür.

Kısaca biz yerinde Sağlık hizmetlerimizi almak istiyoruz. Gösterişli binalarla da kandırılmaktan yorulduk. Kamuoyuna Saygı ile duyulur. Saygılarımla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.