CHP İLÇE TEŞKİLATI, KADIN CİNAYETLERİNİ KINADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2015 - 04:56, Güncelleme: 18.02.2015 - 04:56
 

CHP İLÇE TEŞKİLATI, KADIN CİNAYETLERİNİ KINADI

CHP Seydişehir İlçe Teşkilatı son günlerde yaşanan şiddete ve Özgecan Aslan?ın hunharca katledilmesini kınayan bir basın açıklaması yaptı.

CHP Seydişehir İlçe Teşkilatı  son günlerde yaşanan şiddete ve Özgecan Aslan’ın hunharca katledilmesini  kınayan  bir basın  açıklaması yaptı CHP Seydişehir İlçe Başkanı Yunus Uysal konu ile ilgili yaptığı basın  açıklamasında şunları söyledi: “Ulusal kurtuluş mücadelesi ile emperyalizme baş kaldıran.ülkemizi demokrasiyle tanıştıran,dünyanın bir çok ülkesinde yıllar süren ,bir çok bedeller ödenerek elde edilen. Türk iyede ise  kadın haklarını kendi tercihi ile hukuk sistemimize alan,ümmet toplumundan ulus yaratan,demokratik,laik,sosyal hukuk devletini kuran CHP’nin tarihine ve temsil ettiği değerlere yönelik saldırıların hız kazandığı bu dönemde. Bizler tarihi bir sorumlulukla yüz yüzeyiz.partimiz emperyalist kuşatmanın ayağı olan,12 eylül faşizminin ve 12 eylülün toplumsal yaşamımıza ,dayattığı muhafazakarlaşmamıza yol aştığı olumsuz etkileri,şanlı tarihinden devir aldığı anti emperyalist ruhu ve bu bilince sahip yurttaşlarıyla aşacaktır. Yeter ki demokrasiyi özümseyelim. İhtiyaç olduğu zaman değil hep sahip çıkalım.son 13 yılda önce cumhuriyet kazanımlarını talan ettiler sonrada dindar toplum adı altında kindar toplum yarattılar.toplumu bir güzel ayrıştırdılar.şehide kelle bebek katiline sayın dediler.oturdukları yerden üreme organlarıyla adalet dağıtan adalet yoksunları 13 yılda ahlakı değerleri yok ettiler. “Ananı da al git diyerek anaları aşağılayan zihniyet”.anaların kahkaha atmasını istemeyen fikirsiz 14 yaşındaki kız çocuğuna sulanan üzmezi mahkum etmeyen adalet.Dondurma yalamanın günah olduğunu söyleyen gerzek.hamile kadını sokakta görmeyi hazmedemeyen sapık.6 yaşındaki kız çocuklarının evlenmesini caiz kılan imam.baş örtüsüz bayanları perdesiz eve benzeten,sonrada  ya satılıktır ya kiralıktır diyenler.kız çocuklarının okumasını istemezler,eşlerini doktora  götürdüklerinde bayan doktor arayan yobazlar.Biz Atatürk ilkelerine laik Türkiye’ye bunun için sahip çıkıyoruz.Mısırlı kız çocuğu için televizyon gezip salla sümük ağlarken şimdi niye sus pus oldunuz.Ağlamak için Mısırlı, yada Filistinli mi olması gerek, bunlar nerenin kimin mv. dinayet Şubat Ayı sayısında, nişanlı çiftlerin el ele dolaşması günah demiş, İslami kurallara göre görüşün demiş. Bende diyorum ki Mersin’de yaşanan vahşet sizin eseriniz, ahlâkî değerleri iki ayak arasında gören düşünen zihniyet, ahlâk iki kulak arasında  yani beyindedir beyinsizler. Mersin’de erkeklere tabutu taşıtmayan Mersinli kadınlarımızı saygıyla  selamlıyorum.Bu ayıp bize yeterde artar bile.” Dedi.
CHP Seydişehir İlçe Teşkilatı son günlerde yaşanan şiddete ve Özgecan Aslan?ın hunharca katledilmesini kınayan bir basın açıklaması yaptı.

CHP Seydişehir İlçe Teşkilatı  son günlerde yaşanan şiddete ve Özgecan Aslan’ın hunharca katledilmesini  kınayan  bir basın  açıklaması yaptı

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Yunus Uysal konu ile ilgili yaptığı basın  açıklamasında şunları söyledi:

“Ulusal kurtuluş mücadelesi ile emperyalizme baş kaldıran.ülkemizi demokrasiyle tanıştıran,dünyanın bir çok ülkesinde yıllar süren ,bir çok bedeller ödenerek elde edilen. Türk iyede ise  kadın haklarını kendi tercihi ile hukuk sistemimize alan,ümmet toplumundan ulus yaratan,demokratik,laik,sosyal hukuk devletini kuran CHP’nin tarihine ve temsil ettiği değerlere yönelik saldırıların hız kazandığı bu dönemde. Bizler tarihi bir sorumlulukla yüz yüzeyiz.partimiz emperyalist kuşatmanın ayağı olan,12 eylül faşizminin ve 12 eylülün toplumsal yaşamımıza ,dayattığı muhafazakarlaşmamıza yol aştığı olumsuz etkileri,şanlı tarihinden devir aldığı anti emperyalist ruhu ve bu bilince sahip yurttaşlarıyla aşacaktır. Yeter ki demokrasiyi özümseyelim. İhtiyaç olduğu zaman değil hep sahip çıkalım.son 13 yılda önce cumhuriyet kazanımlarını talan ettiler sonrada dindar toplum adı altında kindar toplum yarattılar.toplumu bir güzel ayrıştırdılar.şehide kelle bebek katiline sayın dediler.oturdukları yerden üreme organlarıyla adalet dağıtan adalet yoksunları 13 yılda ahlakı değerleri yok ettiler.

“Ananı da al git diyerek anaları aşağılayan zihniyet”.anaların kahkaha atmasını istemeyen fikirsiz 14 yaşındaki kız çocuğuna sulanan üzmezi mahkum etmeyen adalet.Dondurma yalamanın günah olduğunu söyleyen gerzek.hamile kadını sokakta görmeyi hazmedemeyen sapık.6 yaşındaki kız çocuklarının evlenmesini caiz kılan imam.baş örtüsüz bayanları perdesiz eve benzeten,sonrada  ya satılıktır ya kiralıktır diyenler.kız çocuklarının okumasını istemezler,eşlerini doktora  götürdüklerinde bayan doktor arayan yobazlar.Biz Atatürk ilkelerine laik Türkiye’ye bunun için sahip çıkıyoruz.Mısırlı kız çocuğu için televizyon gezip salla sümük ağlarken şimdi niye sus pus oldunuz.Ağlamak için Mısırlı, yada Filistinli mi olması gerek, bunlar nerenin kimin mv. dinayet Şubat Ayı sayısında, nişanlı çiftlerin el ele dolaşması günah demiş, İslami kurallara göre görüşün demiş. Bende diyorum ki Mersin’de yaşanan vahşet sizin eseriniz, ahlâkî değerleri iki ayak arasında gören düşünen zihniyet, ahlâk iki kulak arasında  yani beyindedir beyinsizler. Mersin’de erkeklere tabutu taşıtmayan Mersinli kadınlarımızı saygıyla  selamlıyorum.Bu ayıp bize yeterde artar bile.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.