ak

DOÇ. DR. ARIKAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 05:52, Güncelleme: 10.02.2015 - 05:52
 

DOÇ. DR. ARIKAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, 7 Haziranda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti?den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, 7 Haziranda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde  AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.   Konya’mıza hizmetin bir vefa borcu olduğu kanaatindeyim diyen Müdürü Doç. Dr. Arıkan, milletvekili aday adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı:   “Mevlana şehri olan Konya’da doğup, havasını teneffüs etmiş ve bu şehre aşık birisi olarak Konya’mıza hizmetin bir vefa borcu olduğu kanaatindeyim. Ayrıca, genelde tüm insanlığın özelde ise Konya’mızda yaşayan hemşehrilerimin en güzel hizmete layık olduğu düşüncesi hayatım boyunca kişisel rehberim olmuştur. Akademisyenlik ve yöneticilik görevlerimle Konya’mıza gururla hizmet ettim. Çok sayıda gencimizin vatanına, milletine yararlı birer insan olabilmeleri için çalıştım. Allah nasip ederse,hemşehrimiz Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte Konya’mıza,ülkemize, milletimize siyasetçi olarak hizmet etmek istiyorum. Bir ilke ve hizmet partisi olan, kolektif bir hareketle kurulduğu günden beri halkımıza hizmet eden Ak Partinin takım oyununaönemli katkılar sağlayacağımı düşündüğümden Konya Milletvekili aday adayı oldum.” Doç. Dr. Hüseyin ARIKAN’ın Özgeçmişi 1967 yılında Seydişehir de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Seydişehir de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1989 yılında Makine Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı üniversitenin Makine Anabilim dalında 1993 yılında Yüksek Lisansını, 2002 yılında doktorasını tamamladı.  İş hayatına Etibank Ergani Bakır işletmesinde Makine Mühendisi olarak başladı. 1990-1996 yılları arasında Etibank Alüminyum Tesislerinde Yüksek Makine Mühendisi olarak görev yaptı. 1996 yılında Selçuk Üniversitesi Cihanbeyli Meslek Yüksek Okulunda Öğretim görevlisi oldu. Burada 8 yıl idari görevlerde bulundu. 2007-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulunda Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptı. 2009 Mahalli Seçimlerinde kamuoyu yoklamaları ve Ak Parti Genel Merkezinin değerlendirilmeleri sonucunda Ak Partiden Seydişehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi. (2004 seçimlerine göre 2009 seçimlerinde AK Partinin Seydişehir de almış olduğu oy sayısını artırmış olmasına rağmen, yapılan ittifak nedeni ile Seydişehir de seçim az bir farkla kaybedilmiştir.) 2011 yılında Makine Teknolojileri eğitimi alanında Doçent oldu. 2013-2014 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinde bulundu. Ulusal ve Uluslararası indekste çok sayıda akademik yayını bulunan Arıkan, evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığıve Mekanik Anabilim Dalı Başkanlığı, yine aynı üniversitenin Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevlerini yapmakta iken AK Parti’den Konya Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiştir.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, 7 Haziranda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti?den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, 7 Haziranda gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde  AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

Konya’mıza hizmetin bir vefa borcu olduğu kanaatindeyim diyen Müdürü Doç. Dr. Arıkan, milletvekili aday adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı:

 

“Mevlana şehri olan Konya’da doğup, havasını teneffüs etmiş ve bu şehre aşık birisi olarak Konya’mıza hizmetin bir vefa borcu olduğu kanaatindeyim. Ayrıca, genelde tüm insanlığın özelde ise Konya’mızda yaşayan hemşehrilerimin en güzel hizmete layık olduğu düşüncesi hayatım boyunca kişisel rehberim olmuştur.

Akademisyenlik ve yöneticilik görevlerimle Konya’mıza gururla hizmet ettim. Çok sayıda gencimizin vatanına, milletine yararlı birer insan olabilmeleri için çalıştım. Allah nasip ederse,hemşehrimiz Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte Konya’mıza,ülkemize, milletimize siyasetçi olarak hizmet etmek istiyorum.

Bir ilke ve hizmet partisi olan, kolektif bir hareketle kurulduğu günden beri halkımıza hizmet eden Ak Partinin takım oyununaönemli katkılar sağlayacağımı düşündüğümden Konya Milletvekili aday adayı oldum.”

Doç. Dr. Hüseyin ARIKAN’ın Özgeçmişi

1967 yılında Seydişehir de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Seydişehir de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1989 yılında Makine Mühendisi olarak mezun oldu.

Aynı üniversitenin Makine Anabilim dalında 1993 yılında Yüksek Lisansını, 2002 yılında doktorasını tamamladı.

 İş hayatına Etibank Ergani Bakır işletmesinde Makine Mühendisi olarak başladı.

1990-1996 yılları arasında Etibank Alüminyum Tesislerinde Yüksek Makine Mühendisi olarak görev yaptı.

1996 yılında Selçuk Üniversitesi Cihanbeyli Meslek Yüksek Okulunda Öğretim görevlisi oldu. Burada 8 yıl idari görevlerde bulundu.

2007-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulunda Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptı.

2009 Mahalli Seçimlerinde kamuoyu yoklamaları ve Ak Parti Genel Merkezinin değerlendirilmeleri sonucunda Ak Partiden Seydişehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi. (2004 seçimlerine göre 2009 seçimlerinde AK Partinin Seydişehir de almış olduğu oy sayısını artırmış olmasına rağmen, yapılan ittifak nedeni ile Seydişehir de seçim az bir farkla kaybedilmiştir.)

2011 yılında Makine Teknolojileri eğitimi alanında Doçent oldu.

2013-2014 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Ulusal ve Uluslararası indekste çok sayıda akademik yayını bulunan Arıkan, evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Doç. Dr. Hüseyin Arıkan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığıve Mekanik Anabilim Dalı Başkanlığı, yine aynı üniversitenin Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevlerini yapmakta iken AK Parti’den Konya Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.