Durmuş Onar tekrar başkan seçildi

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2021 - 12:12, Güncelleme: 06.07.2021 - 12:12
 

Durmuş Onar tekrar başkan seçildi

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Durmuş Onar tekrar başkan seçildi.

Yapılan genel kurula Konya  Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan ,Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkarlar  Kooperatifi  Başkanı Muzaffer Çatal, Sivil toplum örgütü Başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı. Divan Kurulu Başkanın Mehmet Baynboğan’ın olduğu divan kurulunda  Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ,Şoförler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Hasan Ünver bulundu. Tekrar Başkan seçilen Durmuş Onar’ın yönetimde Ümit Doğruöz, Ömer Pekşenarslan , İbrahim,Bezci ,Mehmet Kavalcı Denetim Kuruluna ise İsmail Zincirlitaş ve Ramazan Erkaldı seçildi. Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Genel Kurulunda konuşan Konya Bölge Kooperatifler Başkanı Mehmet Bayboğan “Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bölgedeki  aktif ve prestijli kooperatiflerden biri olduğunu dile getirerek yeniden seçilen Durmuş Onar ve ekibine başarılar diledi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Durmuş Bey bizim  ekip arkadaşımızdır .Ne kadar fedakarca çalıştığını bizler biliyoruz. Malum pandemiden dolayı esnafımızın durumu pek iyi değil. Biz belediye olarak Seyit Harun projesi kapsamında çarşıdaki dükkânlarımızı tarihi bir görünümle yeniliyoruz. Aynı zamanda eskiyen alt yapısında değiştiriyoruz. Bu proje memleketime bir güzellik kattığı gibi İnşallah çarşımızı da canlandıracağını düşünüyorum diyerek .Durmuş Onar’a başarılarının devamını diledi. Durmuş Onar yaptığı açıklamada “Belediye başkanımızın yardımları, birlik başkanımızın desteği ve üyelerimizin teveccühü ile kooperatifimiz yeni binasına kavuştu tüm hepsine teşekkür ediyorum. Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Dedi
Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Durmuş Onar tekrar başkan seçildi.

Yapılan genel kurula Konya  Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan ,Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkarlar  Kooperatifi  Başkanı Muzaffer Çatal, Sivil toplum örgütü Başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Divan Kurulu Başkanın Mehmet Baynboğan’ın olduğu divan kurulunda  Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ,Şoförler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Hasan Ünver bulundu. Tekrar Başkan seçilen Durmuş Onar’ın yönetimde Ümit Doğruöz, Ömer Pekşenarslan , İbrahim,Bezci ,Mehmet Kavalcı Denetim Kuruluna ise İsmail Zincirlitaş ve Ramazan Erkaldı seçildi.

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Genel Kurulunda konuşan Konya Bölge Kooperatifler Başkanı Mehmet Bayboğan “Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin bölgedeki  aktif ve prestijli kooperatiflerden biri olduğunu dile getirerek yeniden seçilen Durmuş Onar ve ekibine başarılar diledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Durmuş Bey bizim  ekip arkadaşımızdır .Ne kadar fedakarca çalıştığını bizler biliyoruz. Malum pandemiden dolayı esnafımızın durumu pek iyi değil. Biz belediye olarak Seyit Harun projesi kapsamında çarşıdaki dükkânlarımızı tarihi bir görünümle yeniliyoruz. Aynı zamanda eskiyen alt yapısında değiştiriyoruz. Bu proje memleketime bir güzellik kattığı gibi İnşallah çarşımızı da canlandıracağını düşünüyorum diyerek .Durmuş Onar’a başarılarının devamını diledi.

Durmuş Onar yaptığı açıklamada “Belediye başkanımızın yardımları, birlik başkanımızın desteği ve üyelerimizin teveccühü ile kooperatifimiz yeni binasına kavuştu tüm hepsine teşekkür ediyorum. Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.