Erdoğan'dan 15 Temmuz Şehidinin ailesine ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2021 - 10:48, Güncelleme: 15.07.2021 - 10:48
 

Erdoğan'dan 15 Temmuz Şehidinin ailesine ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 15 Temmuz Şehiti Muhsin Kiremitçi' nin ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan'ın ,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, Askerlik Şubesi Başkanı Ataberk KARAPINAR, İlçe Müftüsü Adem BEBEK, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammet KİREMİTÇİ ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup SÖĞÜT eşlik etti. Kaymakam Aydın Erdoğan devletimiz her daim yanlarında olduğunu belirtti. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Muhsin KİREMİTÇİ’nin babası Hüseyin KİREMİTÇİ’ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret sonunda dualar okundu.  
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan 15 Temmuz Şehiti Muhsin Kiremitçi' nin ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan'ın ,İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, Askerlik Şubesi Başkanı Ataberk KARAPINAR, İlçe Müftüsü Adem BEBEK, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammet KİREMİTÇİ ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup SÖĞÜT eşlik etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan devletimiz her daim yanlarında olduğunu belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Muhsin KİREMİTÇİ’nin babası Hüseyin KİREMİTÇİ’ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret sonunda dualar okundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.