ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI?NDAN BASIN BİLDİRİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 07:19, Güncelleme: 10.02.2015 - 07:19
 

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI?NDAN BASIN BİLDİRİSİ

2015 yılı vergi takviminin başlaması dolayısıyla Esnaf Ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar basın açıklamasında bulundu.

2015 yılı vergi takviminin başlaması dolayısıyla Esnaf Ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar basın açıklamasında bulundu. Başkan Aypar;  “Vergi haftası münasebeti ile yaptığı açıklamasında, ülkemizin bekası için üreten, el emeği ve alın teriyle ailesini, ülkesini ve devletini her koşulda idame ettirmeye çalışan esnaf ve sanatkârın ve ticaret erbabının vergi günlerini kutluyorum.   ’’ vergi kutsaldır ‘’ düsturunu göz önünde bulunduran esnafımız dün olduğu gibi zor dönem geçiren bugünlerinde de vatanı ve milleti için gereken her türlü maddi ve manevi sorumluluğunu yerine getirmektedir.  Onurlu örgütün idarecileri olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Muhasebesi odamızca tutulan basit usule tabi üyelerimizin, Bir önceki yılda olduğu gibi bu yılda kurumlar arasında git gel yaptırmadan odamızca  online sistemi ile vergi beyannamelerini göndermekteyiz. Bu vesile ile defterleri odamızca tutulan tüm üyelerimizin biran önce 2015 yılı beyannamelerini göndermek üzere odamıza uğramalarını,  Ayrıca;  2 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren, Büyükşehir yasası kapsamında; 2005 yılı öncesinden elinde çalışma ruhsatı bulunan üyelerimiz ile henüz çalışma ruhsatı olmayan veya çalışma ruhsatlarında adres, meslek, isim değişikliği olan üyelerimizin ruhsatları 30 Mart 2015 tarihine kadar güncellenmesi gerekmektedir. Üyelerimizin ileride kayıt dışı gözükmemeleri ve sıkıntılı duruma düşmemeleri için ruhsat güncellemelerini belirtilen tarihten önce yaptırmalarını, işlerinin bol ve bereketli kazançlar getirmesini dilerim.” Dedi.
2015 yılı vergi takviminin başlaması dolayısıyla Esnaf Ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar basın açıklamasında bulundu.

2015 yılı vergi takviminin başlaması dolayısıyla Esnaf Ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar basın açıklamasında bulundu.

Başkan Aypar;  “Vergi haftası münasebeti ile yaptığı açıklamasında, ülkemizin bekası için üreten, el emeği ve alın teriyle ailesini, ülkesini ve devletini her koşulda idame ettirmeye çalışan esnaf ve sanatkârın ve ticaret erbabının vergi günlerini kutluyorum.   ’’ vergi kutsaldır ‘’ düsturunu göz önünde bulunduran esnafımız dün olduğu gibi zor dönem geçiren bugünlerinde de vatanı ve milleti için gereken her türlü maddi ve manevi sorumluluğunu yerine getirmektedir.

 Onurlu örgütün idarecileri olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Muhasebesi odamızca tutulan basit usule tabi üyelerimizin, Bir önceki yılda olduğu gibi bu yılda kurumlar arasında git gel yaptırmadan odamızca  online sistemi ile vergi beyannamelerini göndermekteyiz. Bu vesile ile defterleri odamızca tutulan tüm üyelerimizin biran önce 2015 yılı beyannamelerini göndermek üzere odamıza uğramalarını,

 Ayrıca;  2 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren, Büyükşehir yasası kapsamında; 2005 yılı öncesinden elinde çalışma ruhsatı bulunan üyelerimiz ile henüz çalışma ruhsatı olmayan veya çalışma ruhsatlarında adres, meslek, isim değişikliği olan üyelerimizin ruhsatları 30 Mart 2015 tarihine kadar güncellenmesi gerekmektedir. Üyelerimizin ileride kayıt dışı gözükmemeleri ve sıkıntılı duruma düşmemeleri için ruhsat güncellemelerini belirtilen tarihten önce yaptırmalarını, işlerinin bol ve bereketli kazançlar getirmesini dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.