GELECEĞİN HAFIZLARI CEMAATE KARIŞTI...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2019 - 04:58, Güncelleme: 02.07.2019 - 04:58
 

GELECEĞİN HAFIZLARI CEMAATE KARIŞTI...

Yatılı Seyyid Harun Kuran Kursu’nda okuyan öğrenciler, Seyyid Harun Veli Camii’ne topluca gelerek cemaatle namaz kıldılar. Cami cemaati de çocukların kendileriyle birlikte namaz kılmalarına sevindi.

Kalealtı Taşyolu Mevkii’nde bulunan Abdurrahman Narin Seyyid Harun Erkek Yatılı Kuran Kursu’nda okuyan ilkokul düzeyinde ki 63 öğrenci, hem hafızlık eğitimi alıyor, hem de normal okullarına devam ediyorlar. Hocaları Ali Ertüzün nezaretinde yaz dönemi hafızlık çalışmalarını sürdüren 63 talebeyi aralarında gören cami cemaati: “Geleceğin hafızları olan çocuklarımızı camide görmek ne güzel. Allah önlerini açık etsin” diyerek ilgi gösterdi. Yatılı Kuran Kursu Hocası Ali Ertüzün ise: “İlkokul çağında ki bu yavrularımız, hafızlığa yetişirken aynı zamanda okullarına da devam ediyorlar. Yatılı Kuran kursumuzda, çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Vakit namazlarını kurs binamızda kılıyorlardı. Cemaatle namaz kılmanın önemini öğrenmeleri için Seyyid Harun Veli Camii’ne gelip namazlarını eda ettiler.
Yatılı Seyyid Harun Kuran Kursu’nda okuyan öğrenciler, Seyyid Harun Veli Camii’ne topluca gelerek cemaatle namaz kıldılar. Cami cemaati de çocukların kendileriyle birlikte namaz kılmalarına sevindi.

Kalealtı Taşyolu Mevkii’nde bulunan Abdurrahman Narin Seyyid Harun Erkek Yatılı Kuran Kursu’nda okuyan ilkokul düzeyinde ki 63 öğrenci, hem hafızlık eğitimi alıyor, hem de normal okullarına devam ediyorlar.

Hocaları Ali Ertüzün nezaretinde yaz dönemi hafızlık çalışmalarını sürdüren 63 talebeyi aralarında gören cami cemaati: “Geleceğin hafızları olan çocuklarımızı camide görmek ne güzel. Allah önlerini açık etsin” diyerek ilgi gösterdi.

Yatılı Kuran Kursu Hocası Ali Ertüzün ise: “İlkokul çağında ki bu yavrularımız, hafızlığa yetişirken aynı zamanda okullarına da devam ediyorlar. Yatılı Kuran kursumuzda, çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Vakit namazlarını kurs binamızda kılıyorlardı. Cemaatle namaz kılmanın önemini öğrenmeleri için Seyyid Harun Veli Camii’ne gelip namazlarını eda ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.