GENÇ YAZAR ÖZDEMİR’DEN, BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2021 - 09:43, Güncelleme: 09.07.2021 - 09:43
 

GENÇ YAZAR ÖZDEMİR’DEN, BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Seydişehirli genç yazar Baran Özdemir, 19 yaşında 2. Şiir kitabını yayımladı.

Özdemir Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek içerisinde 50 şiirin yer aldığı  “Ücra” isimli kitabını Başkan Tutal’a hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, her geçen gün Seydişehir’in kültür hazinesine yeni eserlerin kazandırıldığını belirterek genç yaşında Seydişehir’in kültür hazinesine yeni eser kazandıran Baran Özdemir’i tebrik etti. Kendi benliğini oluşturan şiirlerden etkilenerek bu şiirleri iç dünyasında içselleştirdiğini ve bunları da okuyucuya sunduğunu belirten genç yazar Baran Özdemir, “şiir yazmaya lise yıllarımda başladım. Lise yıllarımda edindiğim tecrübelerim ışığında, kendi benliğimi oluşturan şiirlerden etkilenerek 17 yaşımda “Henüz Daha 17’si” isimli ilk şiir kitabımı yayımladım. Edebiyata ve insan tabiatına duyduğum ilgi dolayısıyla da Türk Dili ve Edebiyatı bölümü okuyorum. Her geçen gün şiirlerimin üzerine daha da katarak 2. Kitabım olan ‘Ücra’ isimli eserimi yayımladım. Son kitabım 50 şiirden oluşuyor ve genellikle şiirlerimin konusunu doğa ve tabiat sevgisi, geçmişe özlem, sevgiliye duyulan aşk, umut gibi konular oluşturuyor” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın eğitimci olması nedeni ile edebi eserlere duyduğu ilgi ve desteğiyle her daim örnek bir kişilik olduğunu belirten yazar Özdemir; “Başkanımız eğitimci olması dolayısıyla biz genç yazarlara hem ilham veriyor,  hem de destek oluyor. Bizlere örnek olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bugün de kendisinin ziyaret ederek yeni yayınlanan eserimi sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Başkanımızın bizlere verdiğini destek ve değerler ışığında nice eserleri Seydişehir’imize ve Türk Edebiyatımıza kazandırmaya devam edeceğim” diye konuştu. Seydişehir’in doğasının, tabiatının, tarihinin, kültürünün, sosyolojik yapısının yazarlara ilham kaynağı olduğunu, yazarları teşvik ettiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imiz, geçmişten günümüze kadar nice yazarlarımıza ilham kaynağı olmuş ve bu uğurda nice eserler ortaya çıkmıştır. Bu bakımdan şehrimizin kültür hazinesi her geçen gün daha da gelişiyor, bu hazineye yeni hazineler ekleniyor. Bu durum bizleri oldukça mutlu ediyor, gelecek adına daha umutla bakmamıza vesile oluyor. Henüz 19 yaşında 2. Eserini yayımlayan genç şairimiz Baran Özdemir de bizlere umutlu ve mutlu olmamızı sağlayan, şehrimizin kültür hazinesine önemli eserler kazandıran kardeşlerimizden birisidir. Kendisini ve ailesini özellikle tebrik ediyorum ” diye konuştu.
Seydişehirli genç yazar Baran Özdemir, 19 yaşında 2. Şiir kitabını yayımladı.

Özdemir Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek içerisinde 50 şiirin yer aldığı  “Ücra” isimli kitabını Başkan Tutal’a hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, her geçen gün Seydişehir’in kültür hazinesine yeni eserlerin kazandırıldığını belirterek genç yaşında Seydişehir’in kültür hazinesine yeni eser kazandıran Baran Özdemir’i tebrik etti.

Kendi benliğini oluşturan şiirlerden etkilenerek bu şiirleri iç dünyasında içselleştirdiğini ve bunları da okuyucuya sunduğunu belirten genç yazar Baran Özdemir, “şiir yazmaya lise yıllarımda başladım. Lise yıllarımda edindiğim tecrübelerim ışığında, kendi benliğimi oluşturan şiirlerden etkilenerek 17 yaşımda “Henüz Daha 17’si” isimli ilk şiir kitabımı yayımladım. Edebiyata ve insan tabiatına duyduğum ilgi dolayısıyla da Türk Dili ve Edebiyatı bölümü okuyorum. Her geçen gün şiirlerimin üzerine daha da katarak 2. Kitabım olan ‘Ücra’ isimli eserimi yayımladım. Son kitabım 50 şiirden oluşuyor ve genellikle şiirlerimin konusunu doğa ve tabiat sevgisi, geçmişe özlem, sevgiliye duyulan aşk, umut gibi konular oluşturuyor” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın eğitimci olması nedeni ile edebi eserlere duyduğu ilgi ve desteğiyle her daim örnek bir kişilik olduğunu belirten yazar Özdemir; “Başkanımız eğitimci olması dolayısıyla biz genç yazarlara hem ilham veriyor,  hem de destek oluyor. Bizlere örnek olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bugün de kendisinin ziyaret ederek yeni yayınlanan eserimi sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Başkanımızın bizlere verdiğini destek ve değerler ışığında nice eserleri Seydişehir’imize ve Türk Edebiyatımıza kazandırmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Seydişehir’in doğasının, tabiatının, tarihinin, kültürünün, sosyolojik yapısının yazarlara ilham kaynağı olduğunu, yazarları teşvik ettiğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imiz, geçmişten günümüze kadar nice yazarlarımıza ilham kaynağı olmuş ve bu uğurda nice eserler ortaya çıkmıştır. Bu bakımdan şehrimizin kültür hazinesi her geçen gün daha da gelişiyor, bu hazineye yeni hazineler ekleniyor. Bu durum bizleri oldukça mutlu ediyor, gelecek adına daha umutla bakmamıza vesile oluyor. Henüz 19 yaşında 2. Eserini yayımlayan genç şairimiz Baran Özdemir de bizlere umutlu ve mutlu olmamızı sağlayan, şehrimizin kültür hazinesine önemli eserler kazandıran kardeşlerimizden birisidir. Kendisini ve ailesini özellikle tebrik ediyorum ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.