GÖKKUŞAĞI DERNEĞİ?NDEN ?MUHABBET GECELERİ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 02:05, Güncelleme: 24.02.2015 - 02:05
 

GÖKKUŞAĞI DERNEĞİ?NDEN ?MUHABBET GECELERİ?

Muhabbet Geceleri?nin 2015 yılı teması ?Kardeşlik, Bağımlılık ve İletişimsizlik? olarak belirlendi. Düzenlenecek gecede kardeşlik, bağımlılık ve iletişimsizliğin önemine vurgu yapılacak.

Ser Organizasyon dinî değerlerimizi ve kültürel zenginliğimizi anlatma, hatırlatma gayesiyle yoluna devam ediyor. Muhabbet Geceleri, insanımıza keyifli saatler yaşatırken onları tefekküre de sevk eden, seviyeli ve ahlâk çizgimize riayet eden bir kültür programıdır. Muhabbet Geceleri’nin 2015 yılı teması “Kardeşlik, Bağımlılık ve İletişimsizlik” olarak belirlendi. Düzenlenecek gecede kardeşlik, bağımlılık ve iletişimsizliğin önemine vurgu yapılacak. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan programda sunumuyla Mehmet Haluk Kürtüncüoğlu, birbirinden güzel ilahileriyle Bayram Büyükoruç, Aslı Gibi Hikâyeleri ile Hasan Nihat Sütçü, Kum Sanatı ile Veysel Çelikdemir, Naat-i Şerifleri ile Dursun Ali Erzincanlı sahne alacak. Sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde büyük beğeni toplayan program için Seydişehir halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Buhara Gönüllüleri Muhabbet Platformu’nun katkılarıyla, Gökkuşağı Derneği ve Ser Organizasyon’un düzenlemiş olduğu “Muhabbet Geceleri” 3 Mart 2015 Salı saat 19.45’de Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Davetiye Temin Noktaları Seydişehir Semerkand İletişim Merkezi Hacı Seyit Ali Mahallesi, Noter Civarı.
Muhabbet Geceleri?nin 2015 yılı teması ?Kardeşlik, Bağımlılık ve İletişimsizlik? olarak belirlendi. Düzenlenecek gecede kardeşlik, bağımlılık ve iletişimsizliğin önemine vurgu yapılacak.

Ser Organizasyon dinî değerlerimizi ve kültürel zenginliğimizi anlatma, hatırlatma gayesiyle yoluna devam ediyor.

Muhabbet Geceleri, insanımıza keyifli saatler yaşatırken onları tefekküre de sevk eden, seviyeli ve ahlâk çizgimize riayet eden bir kültür programıdır.

Muhabbet Geceleri’nin 2015 yılı teması “Kardeşlik, Bağımlılık ve İletişimsizlik” olarak belirlendi. Düzenlenecek gecede kardeşlik, bağımlılık ve iletişimsizliğin önemine vurgu yapılacak.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan programda sunumuyla Mehmet Haluk Kürtüncüoğlu, birbirinden güzel ilahileriyle Bayram Büyükoruç, Aslı Gibi Hikâyeleri ile Hasan Nihat Sütçü, Kum Sanatı ile Veysel Çelikdemir, Naat-i Şerifleri ile Dursun Ali Erzincanlı sahne alacak.

Sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde büyük beğeni toplayan program için Seydişehir halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Buhara Gönüllüleri Muhabbet Platformu’nun katkılarıyla, Gökkuşağı Derneği ve Ser Organizasyon’un düzenlemiş olduğu “Muhabbet Geceleri” 3 Mart 2015 Salı saat 19.45’de Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Davetiye Temin Noktaları

Seydişehir Semerkand İletişim Merkezi

Hacı Seyit Ali Mahallesi, Noter Civarı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.