İlçemizde sıkı denetim

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2021 - 12:32, Güncelleme: 30.04.2021 - 12:32
 

İlçemizde sıkı denetim

Kapanmanın ilk gününde belgesiz dışarıya çıkanlara kolluk kuvvetleri göz açtırmıyor.

Diğer yandan kapsam dışında olan iş yerlerinin haricinde dükkanlarını açanlarda uyarılıyor. Bundan önceki kapanmalarda faaliyetleri yasak olan eczaneler ,ziraat malzemesi satıcıları , şantiye çalışanları görevlerine devam ediyor. 29.04.2021 tarihinde  saat 19:00 ‘da başlayan ve on yedi gün sürecek olan kapanmanın ilk gününde denetimlerin sıklaştırıldığı belgesiz çıkan vatandaşlara ceza müeide uygulandığı zabıta ekiplerinin ise işyeri denetimlerini aralıksız sürdürdüğü kapsam dışı işyerlerini açanların ise uyarıldığı öğrenildi. Tarım işlerinin aksamaması için ziraai ve tarımsal satış yapan iş yerlerinin yoğunluk yaşamaması için iftardan sonrada açık olduğu hafta sonları hariç tüm eczanelerin hizmete devam ettiği edinilen bilgiler arasında. Sokağa çıkma yasağı denetimlerinde belgenin ibraz edilmesi yan ısıra güzergah dışında bulunanları da cezai müedede uygulandığı bildiriliyor.
Kapanmanın ilk gününde belgesiz dışarıya çıkanlara kolluk kuvvetleri göz açtırmıyor.

Diğer yandan kapsam dışında olan iş yerlerinin haricinde dükkanlarını açanlarda uyarılıyor.

Bundan önceki kapanmalarda faaliyetleri yasak olan eczaneler ,ziraat malzemesi satıcıları , şantiye çalışanları görevlerine devam ediyor.

29.04.2021 tarihinde  saat 19:00 ‘da başlayan ve on yedi gün sürecek olan kapanmanın ilk gününde denetimlerin sıklaştırıldığı belgesiz çıkan vatandaşlara ceza müeide uygulandığı zabıta ekiplerinin ise işyeri denetimlerini aralıksız sürdürdüğü kapsam dışı işyerlerini açanların ise uyarıldığı öğrenildi.

Tarım işlerinin aksamaması için ziraai ve tarımsal satış yapan iş yerlerinin yoğunluk yaşamaması için iftardan sonrada açık olduğu hafta sonları hariç tüm eczanelerin hizmete devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

Sokağa çıkma yasağı denetimlerinde belgenin ibraz edilmesi yan ısıra güzergah dışında bulunanları da cezai müedede uygulandığı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.