İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 97. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 06:21, Güncelleme: 12.03.2018 - 06:21
 

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 97. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

  Etkinliğe Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar öğretmen ve öğrenciler katıldı. Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bacaklı, Mehmet Akif Ersoy'un bir düşünce adamı olarak İstiklal Harbi'ne çok önemli katkılar sağladığını söyledi. Bacaklı, büyük şairin İstiklal Marşı için verilen 500 liralık para ödülünü kabul etmediği günlerde oturacak bir evi olmadığına dikkat çekti. Programda, İstiklal Marşı'na giden süreci anlatan Kuvayı Milliye Destanı ve ardından büyük şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan oratoryo sergilendi. Şiirler okundu.
Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 

Etkinliğe Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Seyyid Harun Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bacaklı, Mehmet Akif Ersoy'un bir düşünce adamı olarak İstiklal Harbi'ne çok önemli katkılar sağladığını söyledi.

Bacaklı, büyük şairin İstiklal Marşı için verilen 500 liralık para ödülünü kabul etmediği günlerde oturacak bir evi olmadığına dikkat çekti.

Programda, İstiklal Marşı'na giden süreci anlatan Kuvayı Milliye Destanı ve ardından büyük şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan oratoryo sergilendi. Şiirler okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.