JUDO MİLLİ TAKIMI İLE ALMANYA?YA GİTTİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2015 - 01:57, Güncelleme: 19.02.2015 - 01:57
 

JUDO MİLLİ TAKIMI İLE ALMANYA?YA GİTTİ

Judo Teknik Direktörü Hüsamettin Çelik, judo federasyonunun 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Düsseldorf Grand Prix maçı için milli takım idarecisi olarak Almanya?ya gitti.

Judo Teknik Direktörü Hüsamettin Çelik, judo federasyonunun 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Düsseldorf Grand Prix maçı için Milli Takım idarecisi olarak Almanya’ya gitti. 1 idareci 4 antrenör ve 19 sporcu ile büyükler judo milli takımı 18 şubat 2015 tarihin de Almanya’nın Duesseldorf şehrine hareket ettiler.maçlar 20-22 şubat tarihlerinde yapılacak.23 -25 şubat tarihlerin de ortak çalışma kampına katılacak olan milli takımımız 26 şubat 2015 tarihin de Türkiye’ye döneceklerdir. Milli takımımıza başarılar diliyoruz Konu ile ilgili bilgi veren Judo Teknik Direktörü Hüsamettin Çelik “Bu Grand Prix Maçları 2016 yılın da Olimpiyatlara gidecek sporcuların puan toplama maçlarıdır.Milli takımımız ve sporcularımız buralar da dereceler çıkararak puan toplamaya çalışacaklardır.İnşallah dereceler çıkararak Olimpiyatlara bir adım daha  yaklaşırız.Bende Judo Milli Takımımıza başarılar diliyorum.” Dedi.
Judo Teknik Direktörü Hüsamettin Çelik, judo federasyonunun 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Düsseldorf Grand Prix maçı için milli takım idarecisi olarak Almanya?ya gitti.

Judo Teknik Direktörü Hüsamettin Çelik, judo federasyonunun 2015 yılı faaliyet programın da yer alan Düsseldorf Grand Prix maçı için Milli Takım idarecisi olarak Almanya’ya gitti.

1 idareci 4 antrenör ve 19 sporcu ile büyükler judo milli takımı 18 şubat 2015 tarihin de Almanya’nın Duesseldorf şehrine hareket ettiler.maçlar 20-22 şubat tarihlerinde yapılacak.23 -25 şubat tarihlerin de ortak çalışma kampına katılacak olan milli takımımız 26 şubat 2015 tarihin de Türkiye’ye döneceklerdir.

Milli takımımıza başarılar diliyoruz

Konu ile ilgili bilgi veren Judo Teknik Direktörü Hüsamettin Çelik “Bu Grand Prix Maçları 2016 yılın da Olimpiyatlara gidecek sporcuların puan toplama maçlarıdır.Milli takımımız ve sporcularımız buralar da dereceler çıkararak puan toplamaya çalışacaklardır.İnşallah dereceler çıkararak Olimpiyatlara bir adım daha  yaklaşırız.Bende Judo Milli Takımımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.