Kampüs Eğitim Kurumlarından üniversiteye yerleştirmede büyük başarı;

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2021 - 05:10, Güncelleme: 10.09.2021 - 05:10
 

Kampüs Eğitim Kurumlarından üniversiteye yerleştirmede büyük başarı;

Üniversiteye yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Kampüs Eğitim Kurumlarının başarısı dikkat çekti.

Kurum Müdürü İbrahim Çetinel; ‘’ Üniversite yerleştirme sonuçlarında çok büyük bir başarı elde ettik. Öğrencilerimiz bekledikleri üniversitelere istedikleri bölümlere yerleştiler. Sayısal Seydişehir birincisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne, eşit ağırlık Seydişehir birincisi Ankara Hukuk Fakültesi’ne eşit ağırlık Seydişehir ikincisi Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret (İngilizce) bölümüne yerleşti. Genel olarak 10 öğrencimiz tıp fakültesine, 7 öğrencimiz diş hekimliği fakültesi‘ne, 9 öğrencimiz hukuk fakültesi’ne, 2 öğrencimiz Boğaziçi Üniversitesi’ne, 2 öğrencimiz Bilkent Üniversitesi’ne yerleşmişlerdir. Ayrıca 24 öğrencimiz sağlıkla ilgili bölümlere, 28 öğrencimiz mühendislik ve mimarlık fakültesine, 71 öğrencimiz diğer bölümlere yerleşmiştir. Yerleşen tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diler, yerleşemeyen öğrencilerimizin ise üzülmemelerini, bir daha hazırlamayı düşünürlerse her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim’’ dedi.
Üniversiteye yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Kampüs Eğitim Kurumlarının başarısı dikkat çekti.

Kurum Müdürü İbrahim Çetinel;

‘’ Üniversite yerleştirme sonuçlarında çok büyük bir başarı elde ettik. Öğrencilerimiz bekledikleri üniversitelere istedikleri bölümlere yerleştiler. Sayısal Seydişehir birincisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne, eşit ağırlık Seydişehir birincisi Ankara Hukuk Fakültesi’ne eşit ağırlık Seydişehir ikincisi Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret (İngilizce) bölümüne yerleşti. Genel olarak 10 öğrencimiz tıp fakültesine, 7 öğrencimiz diş hekimliği fakültesi‘ne, 9 öğrencimiz hukuk fakültesi’ne, 2 öğrencimiz Boğaziçi Üniversitesi’ne, 2 öğrencimiz Bilkent Üniversitesi’ne yerleşmişlerdir.

Ayrıca 24 öğrencimiz sağlıkla ilgili bölümlere, 28 öğrencimiz mühendislik ve mimarlık fakültesine, 71 öğrencimiz diğer bölümlere yerleşmiştir.

Yerleşen tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diler, yerleşemeyen öğrencilerimizin ise üzülmemelerini, bir daha hazırlamayı düşünürlerse her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.