Kampüs Eğitim Kurumlarından YKS’de de Beklenen Başarı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2021 - 10:07, Güncelleme: 02.08.2021 - 10:07
 

Kampüs Eğitim Kurumlarından YKS’de de Beklenen Başarı

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından elde edilen ilçe dereceleriyle haklı bir gurur yaşayan Kampüs Eğitim Kurumları, pandemi döneminde yaşanan zorluklara rağmen verdiği eğitimle her zamanki gibi kendinden söz ettirmeyi başardı. Kampüs Eğitim Kurumları Kurs Müdürü Serdar GENÇ; “ Sayısal Seydişehir 1.si, TYT Türkiye 809.su Osman Baha TÜKEL Eşit ağırlık Seydişehir 1.si, Türkiye 1051.si Behiye Beyza ÇABUK, Eşit ağırlık Seydişehir 2.si, Türkiye 1625.si İsmail AY oldu. Kampüs Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin bu zorlu süreçte emeklerinin karşılığını hak ettikleri ölçüde alması bizleri ayrıca onure etti. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz. Kampüs ailesi bugün ve yarın her daim yanında olduğumuz öğrencilerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılarının devamını dileriz. Şimdi tatlı bir süreç olan tercih döneminde (2-15 Ağustos tarihinde) tüm Seydişehir’imize hizmet vermek için 5 rehber öğretmenimizle birlikte öğrencilerimizin yanındayız.’’ Dedi.

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından elde edilen ilçe dereceleriyle haklı bir gurur yaşayan Kampüs Eğitim Kurumları, pandemi döneminde yaşanan zorluklara rağmen verdiği eğitimle her zamanki gibi kendinden söz ettirmeyi başardı. Kampüs Eğitim Kurumları Kurs Müdürü Serdar GENÇ;

“ Sayısal Seydişehir 1.si, TYT Türkiye 809.su Osman Baha TÜKEL

Eşit ağırlık Seydişehir 1.si, Türkiye 1051.si Behiye Beyza ÇABUK,

Eşit ağırlık Seydişehir 2.si, Türkiye 1625.si İsmail AY oldu.

Kampüs Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin bu zorlu süreçte emeklerinin karşılığını hak ettikleri ölçüde alması bizleri ayrıca onure etti. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz. Kampüs ailesi bugün ve yarın her daim yanında olduğumuz öğrencilerimizi tebrik eder yeni hayatlarında başarılarının devamını dileriz. Şimdi tatlı bir süreç olan tercih döneminde (2-15 Ağustos tarihinde) tüm Seydişehir’imize hizmet vermek için 5 rehber öğretmenimizle birlikte öğrencilerimizin yanındayız.’’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.