KARDELEN ANAOKULU ŞEHİT AİLELERİNİ YEMEKTE BULUŞTURDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2018 - 12:17, Güncelleme: 17.03.2018 - 12:17
 

KARDELEN ANAOKULU ŞEHİT AİLELERİNİ YEMEKTE BULUŞTURDU

İlçemizde Kardelen Anaokulu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde şehit ailelerini yemekte buluşturdu.

Kardelen Anaokulunda düzenlen programa, Kaymakam Aydın Erdoğan  Garnizon Komutanı Per. Atğm. Ferhat Yaray, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz,  Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kardelen  Anaokulu  binasında  şehit ailelerini buluşturan programda Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal  Marşı’nın  okunmasından sonra   Kardelen Anaokulu  velileri ve öğretmenleri tarafından Şehitlerimiz için okunan  16 hatmi Şerifin duasını Seydişehir müftüsü  Kemal Demirel yaptı. Devlete hizmet edenlerin asla unutulmadığını belirten Kardelen Anaokulu Müdürü Dilek Kara:  " Kardelen Anaokulu  velileri ve öğretmenlerimiz tarafından   Şehitlerimiz için 16 hatmi Şerifin  okundu Devlete ve millete hizmet eden canını veren  tüm şehitlerimizi rahmetle   minnetle anıyoruz  Şehitlerimiz anısı böyle bir program tertip ettik" diye konuştu. Kaymakam Aydın Erdoğan “Üzerinde yaşadığımız topraklarda çok mücadeleler verdik. Bu uğurda şehitlerimize, gazilerimize minnettarız” dedi.
İlçemizde Kardelen Anaokulu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde şehit ailelerini yemekte buluşturdu.

Kardelen Anaokulunda düzenlen programa, Kaymakam Aydın Erdoğan  Garnizon Komutanı Per. Atğm. Ferhat Yaray, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz,  Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kardelen  Anaokulu  binasında  şehit ailelerini buluşturan programda Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal  Marşı’nın  okunmasından sonra   Kardelen Anaokulu  velileri ve öğretmenleri tarafından Şehitlerimiz için okunan  16 hatmi Şerifin duasını Seydişehir müftüsü  Kemal Demirel yaptı.

Devlete hizmet edenlerin asla unutulmadığını belirten Kardelen Anaokulu Müdürü Dilek Kara:  " Kardelen Anaokulu  velileri ve öğretmenlerimiz tarafından   Şehitlerimiz için 16 hatmi Şerifin  okundu Devlete ve millete hizmet eden canını veren  tüm şehitlerimizi rahmetle   minnetle anıyoruz  Şehitlerimiz anısı böyle bir program tertip ettik" diye konuştu.

Kaymakam Aydın Erdoğan “Üzerinde yaşadığımız topraklarda çok mücadeleler verdik. Bu uğurda şehitlerimize, gazilerimize minnettarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.