Ketenli Derneğinden bir dizi ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2021 - 07:20, Güncelleme: 15.09.2021 - 07:20
 

Ketenli Derneğinden bir dizi ziyaret

Ketenli Derneği bugün ilçemizde bir dizi ziyarette bulundu.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu öncülüğünde Konya Ketenli  Dernek Yönetimi ve Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Borazan  yeni göreve başlayan Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı'yı  , Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca'yı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar'ı, İlçe Müftüsü Adem Bebek'i , ve tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarını ziyaret ederek derneğin faliyetleri hakkında bilgi verdi. Dernek yöneticileri  8-9-10 Ekim de yapılacak olan Ketenli 18. Kültür ve Sanat Festivaline gittikleri kurum amirlerini ve siyasi parti temsilcilerini davet etti.
Ketenli Derneği bugün ilçemizde bir dizi ziyarette bulundu.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu öncülüğünde Konya Ketenli  Dernek Yönetimi ve Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Borazan  yeni göreve başlayan Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı'yı  , Jandarma Komutanı J.Tğm. Salih Yahya Koca'yı , İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar'ı, İlçe Müftüsü Adem Bebek'i , ve tüm Siyasi Parti İlçe Başkanlarını ziyaret ederek derneğin faliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dernek yöneticileri  8-9-10 Ekim de yapılacak olan Ketenli 18. Kültür ve Sanat Festivaline gittikleri kurum amirlerini ve siyasi parti temsilcilerini davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.