Küpenin İncisi Dergisi Okuyucularıyla Buluşuyor

KÜPENİN İNCİSİ DERGİSİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2021 - 01:10, Güncelleme: 08.09.2021 - 01:10
 

Küpenin İncisi Dergisi Okuyucularıyla Buluşuyor

Küpenin İncisi Seydişehir dergisi dostlarına ve tek tek okuyucularına ulaştırılan derginin dağıtımı bir hafta sürecek.

İlçemizde 18 yıldır her yıl aralıksız çıkan Toroslar Gazetesinin kültür eki Küpenin İncisi Seydişehir dergisi bu yılda okuyucularla buluşuyor. Derginin 2021 sayısı okuyucuların yanı sıra Seydişehir’e kültür, tarih ve ekonomi alanındaki yazılarıyla hizmet eden değerli yazar dostlarımıza da ulaştırılıyor. Her yıl yazılarıyla dergimize katkı sunan değerli hocamız Prof. Dr. Emin Şen’e de bizi ziyareti sırasında bu yılki dergimizi takdim etmenin mutluluğunu yaşadık. Dergimize dijital olarak aşağıdaki likten ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/media/set?vanity=SeydisehirToroslarGazetesi&set=a.4844231958940112 Haber: Arzu Saylam
Küpenin İncisi Seydişehir dergisi dostlarına ve tek tek okuyucularına ulaştırılan derginin dağıtımı bir hafta sürecek.

İlçemizde 18 yıldır her yıl aralıksız çıkan Toroslar Gazetesinin kültür eki Küpenin İncisi Seydişehir dergisi bu yılda okuyucularla buluşuyor.

Derginin 2021 sayısı okuyucuların yanı sıra Seydişehir’e kültür, tarih ve ekonomi alanındaki yazılarıyla hizmet eden değerli yazar dostlarımıza da ulaştırılıyor.

Her yıl yazılarıyla dergimize katkı sunan değerli hocamız Prof. Dr. Emin Şen’e de bizi ziyareti sırasında bu yılki dergimizi takdim etmenin mutluluğunu yaşadık.

Dergimize dijital olarak aşağıdaki likten ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/media/set?vanity=SeydisehirToroslarGazetesi&set=a.4844231958940112

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.