KURAN KURSLARI İÇİN AÇILAN KERMES YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 03:04, Güncelleme: 26.04.2019 - 03:04
 

KURAN KURSLARI İÇİN AÇILAN KERMES YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Seydişehir Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin Muallimhane Camii yanında açmış olduğu kermes büyük ilgi gördü.

Dernek başkanı Faruk Bekar,  22-26 Nisan tarihlerinde açık kalan ve Seydişehir’deki yatılı kuran kurslarına yardım amacıyla düzenlenen kermese gösterilen yoğun ilgiden dolayı hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Dernek üyelerinin, Kuran kursu hocalarının ve Müftülük personeli eşlerinin el emeği ile hazırladıkları yiyecek ve giyeceklerin satıldığı kermeste beklenenden fazla ilgi gösterildiğini söyleyen dernek başkanı Faruk Bekar: “Sayın Müftümüz Adem Bebek öncülüğünde Seydişehir Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğimizin açmış olduğu kermesten elde ettiğimiz gelirlerle 43 erkek ve 75 kız çocuğun yatılı hafızlık kuran kursları ve inşaatı Bozkır yolunda devam eden 150 yataklı erkek kuran kursu için harcama yapılacak. Yardımsever halkımız kermesin uzatılmasını istediler. Ama biz ilçemizde bulunan esnaflara fazla zarar vermemek için süreyi uzatmadık. Kermesimize ilgi gösteren hayırsever vatandaşımızın yanı sıra Seydişehir esnafımızın da gösterdiği hoşgörü için teşekkür ediyoruz” dedi. Dernek Başkanı Bekar, yeni yapılan kuran kursu ve diğer kuran kursları için hayırsever vatandaşlardan ayni ve nakdi yardımların devamını beklediklerini belirtti.
Seydişehir Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin Muallimhane Camii yanında açmış olduğu kermes büyük ilgi gördü.

Dernek başkanı Faruk Bekar,  22-26 Nisan tarihlerinde açık kalan ve Seydişehir’deki yatılı kuran kurslarına yardım amacıyla düzenlenen kermese gösterilen yoğun ilgiden dolayı hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Dernek üyelerinin, Kuran kursu hocalarının ve Müftülük personeli eşlerinin el emeği ile hazırladıkları yiyecek ve giyeceklerin satıldığı kermeste beklenenden fazla ilgi gösterildiğini söyleyen dernek başkanı Faruk Bekar:

“Sayın Müftümüz Adem Bebek öncülüğünde Seydişehir Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğimizin açmış olduğu kermesten elde ettiğimiz gelirlerle 43 erkek ve 75 kız çocuğun yatılı hafızlık kuran kursları ve inşaatı Bozkır yolunda devam eden 150 yataklı erkek kuran kursu için harcama yapılacak. Yardımsever halkımız kermesin uzatılmasını istediler. Ama biz ilçemizde bulunan esnaflara fazla zarar vermemek için süreyi uzatmadık. Kermesimize ilgi gösteren hayırsever vatandaşımızın yanı sıra Seydişehir esnafımızın da gösterdiği hoşgörü için teşekkür ediyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Bekar, yeni yapılan kuran kursu ve diğer kuran kursları için hayırsever vatandaşlardan ayni ve nakdi yardımların devamını beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.