LGBT YÜRÜYÜŞÜNE KINAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2019 - 03:32, Güncelleme: 02.07.2019 - 03:32
 

LGBT YÜRÜYÜŞÜNE KINAMA

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İstanbul'da gerçekleştirilen ve bazı Belediyelerin destek verdiği LGBT'lilerin yürüyüşünün uygun olmadığını kaydetti.

Başkan Tutal; "Türkiye’nin toplumsal değerlerine kültürüne, gelenek ve göreneklerine aykırı olan bu yürüyüşün uygun olmadığı kanaatindeyim. Milletimizin milli ve manevi duygularını, ahlaki ve insani değerlerini hiçe sayan söz konusu yürüyüş bir algı operasyonudur. Dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi şimdide Türkiye'de aile yapımızı ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi bu tür sapkınlıklarla etkileyerek namus ve değer kavramını ortadan kaldırmak istiyorlar. Bizi biz yapan değerlerimiz var. Mutluluk, sevgi, kardeşlik, paylaşmak gibi bunların hepsinin şifresi ise Ailedir. Aile ise toplumun özüdür. Fakat son günlerde aile yapısını çökertmek için anne ve babasını, tanımayan, bilmeyen nesiller oluşturmak adına özgürlük gibi kulağa ve göze hoş gelen süslü kelimeler ve cümleler kuruluyor. Buda şu anlama geliyor ki tehlike etrafımızı sarmış durumda. Bu tür toplum mühendislikleriyle ülkemizi bölmeye ve kültürel yozlaşma ile birlikte gelecek nesillerimizi yok etmeye çalışıyorlar.  Gençlerimize ve gelecek nesillere sahip çıkmak için bizlere büyük görevler düşüyor. Milli ve manevi duyguları anlayan, yaşayan ve yaşatan bir millet olma temennisiyle bu yürüyüşün uygun olmadığını,  ifade hürriyetinin bana verdiği yetki ile beyan ediyor ve kınıyorum" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İstanbul'da gerçekleştirilen ve bazı Belediyelerin destek verdiği LGBT'lilerin yürüyüşünün uygun olmadığını kaydetti.

Başkan Tutal; "Türkiye’nin toplumsal değerlerine kültürüne, gelenek ve göreneklerine aykırı olan bu yürüyüşün uygun olmadığı kanaatindeyim. Milletimizin milli ve manevi duygularını, ahlaki ve insani değerlerini hiçe sayan söz konusu yürüyüş bir algı operasyonudur.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi şimdide Türkiye'de aile yapımızı ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi bu tür sapkınlıklarla etkileyerek namus ve değer kavramını ortadan kaldırmak istiyorlar. Bizi biz yapan değerlerimiz var. Mutluluk, sevgi, kardeşlik, paylaşmak gibi bunların hepsinin şifresi ise Ailedir. Aile ise toplumun özüdür.

Fakat son günlerde aile yapısını çökertmek için anne ve babasını, tanımayan, bilmeyen nesiller oluşturmak adına özgürlük gibi kulağa ve göze hoş gelen süslü kelimeler ve cümleler kuruluyor. Buda şu anlama geliyor ki tehlike etrafımızı sarmış durumda. Bu tür toplum mühendislikleriyle ülkemizi bölmeye ve kültürel yozlaşma ile birlikte gelecek nesillerimizi yok etmeye çalışıyorlar.  Gençlerimize ve gelecek nesillere sahip çıkmak için bizlere büyük görevler düşüyor. Milli ve manevi duyguları anlayan, yaşayan ve yaşatan bir millet olma temennisiyle bu yürüyüşün uygun olmadığını,  ifade hürriyetinin bana verdiği yetki ile beyan ediyor ve kınıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.