Mahalle Temsilciliğinden Belediye Meclis Üyeliğine…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 11.04.2019 - 11:48
 

Mahalle Temsilciliğinden Belediye Meclis Üyeliğine…

Teşkilatın alt kademelerinde görev aldıktan sonra Seydişehir Belediye Meclisine seçilen Ak Parti kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci mazbatasını Kaymakam Erdoğan’ın elinden aldı.

Daha önce Karatay İlçe Kadın Kolları'nda mahalle başkanlığı görevi ile başlayan siyasi hayatında Başkan Meryem Semerci, sırasıyla Karatay Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Başkan Yardımcılığı ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu görevlerinde bulunmuştu. İki yıldır Ak Parti Kadın Kollarında görev yapan Meryem Semerci, Ak Partinin mahalle temsilciliğinden başlayıp Belediye Meclisine seçilmesinde gösterdiği başarı dikkat çekti. 2018 yılı Mayıs ayından beri Kadın Kolları Başkanlığını yürüten azimli çalışmaları ile adından söz ettiren ve son olarak ta Seydişehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen Meryem Semerci; bu görevin kendine verilmesinde İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve Seydişehir Kadın Kolları Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Teşkilatın alt kademelerinde görev aldıktan sonra Seydişehir Belediye Meclisine seçilen Ak Parti kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci mazbatasını Kaymakam Erdoğan’ın elinden aldı.

Daha önce Karatay İlçe Kadın Kolları'nda mahalle başkanlığı görevi ile başlayan siyasi hayatında Başkan Meryem Semerci, sırasıyla Karatay Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Başkan Yardımcılığı ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu görevlerinde bulunmuştu.

İki yıldır Ak Parti Kadın Kollarında görev yapan Meryem Semerci, Ak Partinin mahalle temsilciliğinden başlayıp Belediye Meclisine seçilmesinde gösterdiği başarı dikkat çekti.

2018 yılı Mayıs ayından beri Kadın Kolları Başkanlığını yürüten azimli çalışmaları ile adından söz ettiren ve son olarak ta Seydişehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen Meryem Semerci; bu görevin kendine verilmesinde İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve Seydişehir Kadın Kolları Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.