Manavgat Yangınında Son Bilgi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2021 - 02:19, Güncelleme: 29.07.2021 - 02:19
 

Manavgat Yangınında Son Bilgi

Yangının ilk çıktığı yer olan Taşağıl mevkiinde saat 15:00 sıralarında yangın yeniden yayılma seyrine geçti.

Oymapınar-Akseki bölgesi ve Manavgat bölgesinde yangının devam ettiği durumun çok vahim olduğu öğrenildi. An itibariyle Taşağıl bölgesinde yaşayan Yusuf Akça isimli vatandaştan alınan bilgiye göre; yangının ilk çıktığı yer olan bu bölgede hala kontrolün sağlanamadığı, eğer yangının önüne geçilemezse Beyşehir Gembos’a doğru uzanabileceğini dile getirdi. Bölgede dünden beri elektriğin olmadığı öğleden sonra elektriğin verilmeye başlandığını belirten Akçay, evinin balkonundan çektiği resimleri gazetemizle paylaşarak “Ciğerimiz yanıyor. Şuanda bölgede neredeyse canlı kalmadı. Gökyüzü dumandan görünmüyor. Durum çok vahim.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Akçay, yangının büyük bir alanda olmasından dolayı Belediye ve diğer Orman yetkililerin çalışmalarına rağmen evinin karşısındaki yangına an itibariyle ilk müdahalede geç kalındığını etkili müdahale yapılmadığını belirtti. Haber: Arzu Saylam
Yangının ilk çıktığı yer olan Taşağıl mevkiinde saat 15:00 sıralarında yangın yeniden yayılma seyrine geçti.

Oymapınar-Akseki bölgesi ve Manavgat bölgesinde yangının devam ettiği durumun çok vahim olduğu öğrenildi.

An itibariyle Taşağıl bölgesinde yaşayan Yusuf Akça isimli vatandaştan alınan bilgiye göre; yangının ilk çıktığı yer olan bu bölgede hala kontrolün sağlanamadığı, eğer yangının önüne geçilemezse Beyşehir Gembos’a doğru uzanabileceğini dile getirdi.

Bölgede dünden beri elektriğin olmadığı öğleden sonra elektriğin verilmeye başlandığını belirten Akçay, evinin balkonundan çektiği resimleri gazetemizle paylaşarak “Ciğerimiz yanıyor. Şuanda bölgede neredeyse canlı kalmadı. Gökyüzü dumandan görünmüyor. Durum çok vahim.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Akçay, yangının büyük bir alanda olmasından dolayı Belediye ve diğer Orman yetkililerin çalışmalarına rağmen evinin karşısındaki yangına an itibariyle ilk müdahalede geç kalındığını etkili müdahale yapılmadığını belirtti.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.