Meteoroloji'den Konya ve çevresi için önemli uyarı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2021 - 08:58, Güncelleme: 04.04.2021 - 08:58
 

Meteoroloji'den Konya ve çevresi için önemli uyarı

Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 4 kent çevresinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzey kesimlerinin, zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulunuldu. Bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediği ifade edilen açıklamada, rüzgarın genellikle güney ve güneybatıdan orta kuvvette ve kuvvetli esmesinin beklendiği kaydedildi.
Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 4 kent çevresinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzey kesimlerinin, zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmininde bulunuldu.

Bölgede hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediği ifade edilen açıklamada, rüzgarın genellikle güney ve güneybatıdan orta kuvvette ve kuvvetli esmesinin beklendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.