MHP KONYA’DAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2021 - 02:16, Güncelleme: 10.08.2021 - 02:16
 

MHP KONYA’DAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyeleri Güzide Çipan, Özer Karakayacı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanı Fatih Karaaslan, TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Seydişehir’in Konya ilçeleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren salgın hastalık nedeniyle ziyaretlerimizi kısıtlamıştık. Yeni normalleşme süreciyle birlikte de Konya genelinde ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini dinlemeye yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bunun yanında da esnaflarımızı da ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Bugün de Konya’mızın en önemli ilçelerinden biri olan Seydişehir’imizdeyiz. İlçe ziyaretimizin yanında Belediye Başkanımızı da ziyaret ederek ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Seydişehir’imizde de yürütülen önemli çalışmaları yakından takip ediyor, ilçemizin sorunlarının giderilmesi için de işbirliği yapmaya gayret ediyoruz. Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden ve ilçede yürüttüğü önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Salgın hastalık süresince önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Tutal, “Salgının ilçemizde görülmeye başladığı andan itibaren salgına karşı önemli çalışmalar yürüttük, yürütmeye de devam ediyoruz. İlçemizde aşılama oranının yüksek seviyelere ulaşmasıyla birlikte salgının ilçemize etkilerini en aza indirdik. Bunun yanında salgın döneminde çalışmalarımızı daha da arttırarak ilçemize önemli kazanımlar sağladık, sağlamaya da devam ediyoruz” dedi. Konuşmaların akabinde Başkan Tutal, Seydişehir’in nüvesini oluşturan Seyyid Harun Veli’nin vefatının 700. Yılında yayımlanan “Vefatının 700. Yılında Seyyid Harun Veli ve Makalat-ı Seyyid Harun Veli” isimli kaynak eseri Milletvekili Kara’ya, MYK Üyeleri Güzide Çipan, Özer Karakayacı ve İl Başkanı Remzi Karaarslan ve MHP Seydişehir iLçe Başkanı Eyüp Gül’e  takdim etti.
MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyeleri Güzide Çipan, Özer Karakayacı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanı Fatih Karaaslan, TÜRKAV Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Seydişehir’in Konya ilçeleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “yaklaşık 2 yıldır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren salgın hastalık nedeniyle ziyaretlerimizi kısıtlamıştık. Yeni normalleşme süreciyle birlikte de Konya genelinde ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını ve isteklerini dinlemeye yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bunun yanında da esnaflarımızı da ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Bugün de Konya’mızın en önemli ilçelerinden biri olan Seydişehir’imizdeyiz. İlçe ziyaretimizin yanında Belediye Başkanımızı da ziyaret ederek ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Seydişehir’imizde de yürütülen önemli çalışmaları yakından takip ediyor, ilçemizin sorunlarının giderilmesi için de işbirliği yapmaya gayret ediyoruz. Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden ve ilçede yürüttüğü önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Salgın hastalık süresince önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Tutal, “Salgının ilçemizde görülmeye başladığı andan itibaren salgına karşı önemli çalışmalar yürüttük, yürütmeye de devam ediyoruz. İlçemizde aşılama oranının yüksek seviyelere ulaşmasıyla birlikte salgının ilçemize etkilerini en aza indirdik. Bunun yanında salgın döneminde çalışmalarımızı daha da arttırarak ilçemize önemli kazanımlar sağladık, sağlamaya da devam ediyoruz” dedi.

Konuşmaların akabinde Başkan Tutal, Seydişehir’in nüvesini oluşturan Seyyid Harun Veli’nin vefatının 700. Yılında yayımlanan “Vefatının 700. Yılında Seyyid Harun Veli ve Makalat-ı Seyyid Harun Veli” isimli kaynak eseri Milletvekili Kara’ya, MYK Üyeleri Güzide Çipan, Özer Karakayacı ve İl Başkanı Remzi Karaarslan ve MHP Seydişehir iLçe Başkanı Eyüp Gül’e  takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.