sçim

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BAŞKANLIĞINDAN CUMHUR İTTİFAKI BAŞARISINA TEŞEKKÜR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2019 - 10:35, Güncelleme: 06.04.2019 - 10:35
 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BAŞKANLIĞINDAN CUMHUR İTTİFAKI BAŞARISINA TEŞEKKÜR

Başkan Gül yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde şehrimize hizmet yarışında Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Mehmet Tutal’a destek veren halkımıza, seçmenlerin “Demokrasi Şöleni” havasında geçmesini sağlayan tüm halkımıza ve diğer adaylarımıza teşekkür ederim. Seçim çalışmalarımız sürecinde Cumhur İttifakımızın uyum içerisinde çalışmasında emeği geçen başta Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a ve yönetimine, Belediye Başkanı Mehmet Tutal Bey’e teşekkür ederim. Bugünden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi olarak, adaletli, şeffaf ve üretken belediyeciliğin uygulanması için, Belediye Başkanımızın seçim beyannamesindeki bu şehrin gelişmesi ve güzelleşmesi için vaat ettiği projelerin hayata geçmesinde ilkeli ve dürüst siyaset yaparak yardımcı olacağımızı beyan ederiz.   Eyyup GÜL Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı
Başkan Gül yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde şehrimize hizmet yarışında Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Mehmet Tutal’a destek veren halkımıza, seçmenlerin “Demokrasi Şöleni” havasında geçmesini sağlayan tüm halkımıza ve diğer adaylarımıza teşekkür ederim.

Seçim çalışmalarımız sürecinde Cumhur İttifakımızın uyum içerisinde çalışmasında emeği geçen başta Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a ve yönetimine, Belediye Başkanı Mehmet Tutal Bey’e teşekkür ederim.

Bugünden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi olarak, adaletli, şeffaf ve üretken belediyeciliğin uygulanması için, Belediye Başkanımızın seçim beyannamesindeki bu şehrin gelişmesi ve güzelleşmesi için vaat ettiği projelerin hayata geçmesinde ilkeli ve dürüst siyaset yaparak yardımcı olacağımızı beyan ederiz.

 

Eyyup GÜL

Milliyetçi Hareket Partisi

Seydişehir İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.