Minik Ellerden Efsane Sergi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2019 - 01:57, Güncelleme: 06.04.2019 - 01:57
 

Minik Ellerden Efsane Sergi

Kardelen Anaokulu EKO Okul Programı kapsamında “Geleceğini Çöpe Atma” sloganıyla yola çıkarak geri dönüşüm projesiyle atıklarla gerçekleştirilen bez çanta ve oyuncakları sergiledi.

Saat 11:00 da yapılan açılışa Seydişehir Kaymakamı  Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehemet Tutal ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul öğrencileri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. İlçe Kaymakam’ı  Aydın Erdoğan “Kullanılmayan atıklardan bu tür güzel eşyalar çıkacağını hiç tahmin etmiyordum.Başarılarınızdan dolayı tebrik ederim .Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal serginin çok güzel ve yaratıcı olduğunu belirterek Emeği geçenlere teşekkür etti. Okul Müdürü Dilek Kara yaptığı açıklamada; “ Eko Okullar Programı ile okullarda çevre bilinci ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uğraşıyoruz. Biz de bu vesile ile velilerimizin de desteği ile doğayı kirleten  atıkları değerlendirerek  bu eserleri oluştur olduk.Bu sergide emeği geçen tüm öğrencilerimize ,velilerimize ve öğretmenlerimize  teşekkür ediyoruz.”dedi
Kardelen Anaokulu EKO Okul Programı kapsamında “Geleceğini Çöpe Atma” sloganıyla yola çıkarak geri dönüşüm projesiyle atıklarla gerçekleştirilen bez çanta ve oyuncakları sergiledi.

Saat 11:00 da yapılan açılışa Seydişehir Kaymakamı  Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehemet Tutal ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, okul öğrencileri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Kaymakam’ı  Aydın Erdoğan “Kullanılmayan atıklardan bu tür güzel eşyalar çıkacağını hiç tahmin etmiyordum.Başarılarınızdan dolayı tebrik ederim .Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal serginin çok güzel ve yaratıcı olduğunu belirterek Emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Dilek Kara yaptığı açıklamada; “ Eko Okullar Programı ile okullarda çevre bilinci ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uğraşıyoruz. Biz de bu vesile ile velilerimizin de desteği ile doğayı kirleten  atıkları değerlendirerek  bu eserleri oluştur olduk.Bu sergide emeği geçen tüm öğrencilerimize ,velilerimize ve öğretmenlerimize  teşekkür ediyoruz.”dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.