MuayThai Takımı’ndan Büyük Başarı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2021 - 01:44, Güncelleme: 25.08.2021 - 01:44
 

MuayThai Takımı’ndan Büyük Başarı

Sakarya Zaferinin 100. Yıl Anısına Muaythai Minikler-Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir MuayThai takımı bir altın birde bronz madalya kazandı.

Sakarya Zaferinin 100. Yılı nedeniyle yapılan Polatlı’daki turnuvaya Seydişehir Belediyesi MuayThai takımının yanı sıra 81 ilden de katılım oldu.  Sakarya Zaferi 100. yıl Minik - Yıldız Türkiye Muaythai Turnuvası’nda Seydişehir Belediyesi MuayThai takımından Gürkan Uğur Yıldız Altın madalya, Kadir Faruk Gencel Bronz madalya alarak turnuvada ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Sakarya Zaferinin 100. Yıl Anısına Polatlı’da düzenlenen müsabakalarda sporcularımızı büyük ilgi göstererek Polatlı’da tarihi yerleri gezdirip milli şuur aşılayan Türkiye MuayThai Federasyonu’nu kutluyorum diyen Ant. Serkan Yıldız :” Bizlere inanıp her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve kulüp Başkanımız İsa Çiftçi ‘ye sonsuz teşekkür ederiz” dedi.      
Sakarya Zaferinin 100. Yıl Anısına Muaythai Minikler-Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda Seydişehir MuayThai takımı bir altın birde bronz madalya kazandı.

Sakarya Zaferinin 100. Yılı nedeniyle yapılan Polatlı’daki turnuvaya Seydişehir Belediyesi MuayThai takımının yanı sıra 81 ilden de katılım oldu.

 Sakarya Zaferi 100. yıl Minik - Yıldız Türkiye Muaythai Turnuvası’nda Seydişehir Belediyesi MuayThai takımından Gürkan Uğur Yıldız Altın madalya, Kadir Faruk Gencel Bronz madalya alarak turnuvada ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Sakarya Zaferinin 100. Yıl Anısına Polatlı’da düzenlenen müsabakalarda sporcularımızı büyük ilgi göstererek Polatlı’da tarihi yerleri gezdirip milli şuur aşılayan Türkiye MuayThai Federasyonu’nu kutluyorum diyen Ant. Serkan Yıldız :”

Bizlere inanıp her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal ve kulüp Başkanımız İsa Çiftçi ‘ye sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.