MÜSİAD SEYDİBEY'DEN SAVUNMA SANAYİ BAŞKANINA DAVET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2021 - 12:57, Güncelleme: 27.07.2021 - 12:57
 

MÜSİAD SEYDİBEY'DEN SAVUNMA SANAYİ BAŞKANINA DAVET

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ile ön görüşme yapan MÜSİAD SeydiBey Başkanı Yasir Dumlupınar, bölgeyi incelemek için Seydişehir'e davet etti.

Seydişehir’de T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof.Dr.İsmail Demir, silah ve alüminyum komisyonu başkanı Naci Tanık ve Huğlu Savunma A.Ş Yön.Kur.Bşk Abdussamet Güzel ile buluşan Müsiad SeydiBey  başkanı Yasir Dumlupınar ve yönetim kurulu üyeleri bölgemizdeki silah ve alüminyum potansiyeli üzerinde yapılması gereken hususları görüştü. Görüşmeden sonra MÜSİAD SeydiBey başkanı Yasir Dumlupınar, Savunma Sanayi Başkanı  Prof.Dr.İsmail Demir’i konuyla ilgili incelemeler için ilçemize davet etti. Davete olumlu cevap veren Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in yakın zamanda MÜSİAD SeydiBey’i ve bölgeyi ziyaret edeceği öğrenildi. Haber: Arzu Saylam  
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ile ön görüşme yapan MÜSİAD SeydiBey Başkanı Yasir Dumlupınar, bölgeyi incelemek için Seydişehir'e davet etti.

Seydişehir’de T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof.Dr.İsmail Demir, silah ve alüminyum komisyonu başkanı Naci Tanık ve Huğlu Savunma A.Ş Yön.Kur.Bşk Abdussamet Güzel ile buluşan Müsiad SeydiBey  başkanı Yasir Dumlupınar ve yönetim kurulu üyeleri bölgemizdeki silah ve alüminyum potansiyeli üzerinde yapılması gereken hususları görüştü.

Görüşmeden sonra MÜSİAD SeydiBey başkanı Yasir Dumlupınar, Savunma Sanayi Başkanı  Prof.Dr.İsmail Demir’i konuyla ilgili incelemeler için ilçemize davet etti.

Davete olumlu cevap veren Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in yakın zamanda MÜSİAD SeydiBey’i ve bölgeyi ziyaret edeceği öğrenildi.

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.