Nihayet Sağlık Meslek Yüksek Okulu Faaliyete Geçiyor!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2021 - 10:11, Güncelleme: 08.07.2021 - 10:11
 

Nihayet Sağlık Meslek Yüksek Okulu Faaliyete Geçiyor!

1996 yılında kurulan ancak bir türlü faaliyete geçirilemeyen Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bu yıl faaliyete geçerek öğrenci kabul edecek.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi binasında bu yıl faaliyete geçecek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda; 2021-2022 eğitim döneminde Fizyoterapi bölümünün aktif hale getirileceği ve bölüme 40 öğrenci alınacağı öğrenildi. Diğer yandan daha önce Seydişehir Mühendislik Fakültesinde öğretimini sürdüren ve 4 yılını tamamlayan bu yıl ilk mezunlarını verecek Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesinin Ağustos ayında yeni yapılan binasında Meslek Yüksek Okulu ile beraber eğitime yeni binalarında devam edeceği bildirildi. Bu yıl faaliyete geçecek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1996 yılında kurularak Terapi ve Rehabilitasyon, Çocuk Bakımı ve Genel Hizmetler Bölümleri açılmış ancak uzun yıllar aktif hale getirilememişti. Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığınca fakülteye ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda bölüm sayılarının fazlalaştırmak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 4 yıl önce Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesi kurularak Hemşirelik bölümü açılmıştı. Okulda 144 öğrenci öğrenim görmekte olup bu yılda 60 öğrencinin daha alınacağı edinilen bilgiler arasında. Haber: Arzu Saylam  
1996 yılında kurulan ancak bir türlü faaliyete geçirilemeyen Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bu yıl faaliyete geçerek öğrenci kabul edecek.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi binasında bu yıl faaliyete geçecek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda; 2021-2022 eğitim döneminde Fizyoterapi bölümünün aktif hale getirileceği ve bölüme 40 öğrenci alınacağı öğrenildi.

Diğer yandan daha önce Seydişehir Mühendislik Fakültesinde öğretimini sürdüren ve 4 yılını tamamlayan bu yıl ilk mezunlarını verecek Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesinin Ağustos ayında yeni yapılan binasında Meslek Yüksek Okulu ile beraber eğitime yeni binalarında devam edeceği bildirildi.

Bu yıl faaliyete geçecek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 1996 yılında kurularak Terapi ve Rehabilitasyon, Çocuk Bakımı ve Genel Hizmetler Bölümleri açılmış ancak uzun yıllar aktif hale getirilememişti.

Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığınca fakülteye ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda bölüm sayılarının fazlalaştırmak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

4 yıl önce Kamil Akkanat Sağlık Bilimler Fakültesi kurularak Hemşirelik bölümü açılmıştı. Okulda 144 öğrenci öğrenim görmekte olup bu yılda 60 öğrencinin daha alınacağı edinilen bilgiler arasında.

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.