sçim

OKÇU BABACAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 10:02, Güncelleme: 07.09.2021 - 10:02
 

OKÇU BABACAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

İlçemiz Okçu Sporcularından Ali Babacan, Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılacak.

4 yıldır Türkiye Açık Hava Okçuluk Şampiyonası yarışmasına hazırlanan Okçu Sporcusu ve Antrenör Ali Babacan, Olimpik yay kategorisinde müsabakaya katılacak 116 sporcu arasında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek. 08.09.2021-12.09.2021 tarihleri arasında Antalya 100. yıl Okçuluk Spor tesislerinde Türkiye Açık Hava Okçuluk Şampiyonası yarışmasına katılacak ilçemizin ve Konya’nın tek ferdi sporcusu Ali Babacan’a Toroslar Gazetesi olarak başarılar dileriz. Haber: Arzu Saylam
İlçemiz Okçu Sporcularından Ali Babacan, Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılacak.

4 yıldır Türkiye Açık Hava Okçuluk Şampiyonası yarışmasına hazırlanan Okçu Sporcusu ve Antrenör Ali Babacan, Olimpik yay kategorisinde müsabakaya katılacak 116 sporcu arasında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek.

08.09.2021-12.09.2021 tarihleri arasında Antalya 100. yıl Okçuluk Spor tesislerinde Türkiye Açık Hava Okçuluk Şampiyonası yarışmasına katılacak ilçemizin ve Konya’nın tek ferdi sporcusu Ali Babacan’a Toroslar Gazetesi olarak başarılar dileriz.

Haber: Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.