ÖMER FARUK KANIK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2015 - 11:35, Güncelleme: 25.02.2015 - 11:35
 

ÖMER FARUK KANIK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

7 Haziran?da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk Kanık, Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk Kanık, Yalıhüyük, Ahırlı,  Bozkır, Hadim, Taşkent, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü  İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmalarına geçtiğimiz günlerde start veren ve ilk olarak Yalıhüyük İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kanık, burada İlçe Başkanı Celal Özmen, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcilerle bir araya geldi. Ardından Ahırlı İlçe başkanı Ercan Altunbaş ve Gençlik kolları başkanı Salih Soğla ile biraya gelen Kanık, buradan AK Parti Bozkır teşkilatını ziyaret etti. Bozkır’da İlçe başkanı Memduh Çelmeli, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından Hadim ilçesine geçen KANIK, burada da ilçe sekreteri İsmail Yeşil ve  yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dün ise Ilgın, Sarayönü ve Kadınhanı ziyaretlerinde bulunan Kanık, Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, İlçe Başkanı Ali Erten, Gençlik Kolları başkanı Reha Yavuz Baş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından Kadınhanı İlçe Teşkilatına geçen Kanık,  burada İlçe başkanı Mahmut Emekli, Teşkilat Başkanı Ramazan Satıcı ve Gençlik Kolları başkanı  Ramazan Kaya  ile görüştü. Son olarak Sarayönü İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kanık, burada İlçe başkanı Mustafa Hakan Özer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretler sırasında Ömer Faruk Kanık, AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda Konya İl Gençlik Kollarında siyasete başladığını ve 2 yıl görev aldığını,  teşkilat kültürüne o günlerden bu yana sahip olduğunu belirtti. 14 yıllık bu davanın içinde olmasını, son dönem düzenlenen Siyaset Akademisinde Konya 1. ve Türkiye 6. sı  olmakla taçlandırdığını söyledi. İnşallah partimiz ve halkım teveccüh gösterirse  12 yıllık özel sektör  ile 14 yıllık siyasi tecrübemizi, Konya ve Türkiye’nin kazanması adına ve Yeni Türkiye’nin inşasında kullanmak için sorumluluk sahibi olmak istediğini belirtti. Millete hizmet etmeyi kendisi için ibadet olarak gördüğünü söyleyen KANIK, ilçe başkanları ve yönetimlerden desteklerini istedi.
7 Haziran?da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk Kanık, Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak Partiden Konya Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Faruk Kanık, Yalıhüyük, Ahırlı,  Bozkır, Hadim, Taşkent, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü  İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmalarına geçtiğimiz günlerde start veren ve ilk olarak Yalıhüyük İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kanık, burada İlçe Başkanı Celal Özmen, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcilerle bir araya geldi. Ardından Ahırlı İlçe başkanı Ercan Altunbaş ve Gençlik kolları başkanı Salih Soğla ile biraya gelen Kanık, buradan AK Parti Bozkır teşkilatını ziyaret etti. Bozkır’da İlçe başkanı Memduh Çelmeli, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından Hadim ilçesine geçen KANIK, burada da ilçe sekreteri İsmail Yeşil ve  yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Dün ise Ilgın, Sarayönü ve Kadınhanı ziyaretlerinde bulunan Kanık, Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, İlçe Başkanı Ali Erten, Gençlik Kolları başkanı Reha Yavuz Baş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından Kadınhanı İlçe Teşkilatına geçen Kanık,  burada İlçe başkanı Mahmut Emekli, Teşkilat Başkanı Ramazan Satıcı ve Gençlik Kolları başkanı  Ramazan Kaya  ile görüştü. Son olarak Sarayönü İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kanık, burada İlçe başkanı Mustafa Hakan Özer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında Ömer Faruk Kanık, AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda Konya İl Gençlik Kollarında siyasete başladığını ve 2 yıl görev aldığını,  teşkilat kültürüne o günlerden bu yana sahip olduğunu belirtti. 14 yıllık bu davanın içinde olmasını, son dönem düzenlenen Siyaset Akademisinde Konya 1. ve Türkiye 6. sı  olmakla taçlandırdığını söyledi. İnşallah partimiz ve halkım teveccüh gösterirse  12 yıllık özel sektör  ile 14 yıllık siyasi tecrübemizi, Konya ve Türkiye’nin kazanması adına ve Yeni Türkiye’nin inşasında kullanmak için sorumluluk sahibi olmak istediğini belirtti. Millete hizmet etmeyi kendisi için ibadet olarak gördüğünü söyleyen KANIK, ilçe başkanları ve yönetimlerden desteklerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.