REGAİP KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2018 - 12:20, Güncelleme: 23.03.2018 - 12:20
 

REGAİP KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Mübarek üç ayların habercisi olan İslam âleminde önemli gün ve geceler arasında yer alan Regaip Kandili, Seyyid Harun Veli Camii'nde manevi coşku içinde eda edildi.

Hicri takvime göre, Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gece olan Regaip kandili, tüm yurtta ve İslam âleminde idrak edilirken, camiye gelen vatandaşlar kandilleri kutlandı. Regaip Kandili nedeniyle Seyyid Harun Veli Camii'nde kandil programı düzenlendi. Akşam namazı sonrası başlayan programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı. Regaip Kandili'ni Seyyid Harun Veli Camii'nin manevi havası içerisinde eda etmek isteyen vatandaşlar, camiye geldi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Mevlid-i Şerif ve duaların okunmasının ardından sona erdi. Namaz sonrasında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer vatandaşların kandili kutlarken, Seydişehir Belediyesi tarafından vatandaşlarda çay ve kandil simidi ikram edildi.
Mübarek üç ayların habercisi olan İslam âleminde önemli gün ve geceler arasında yer alan Regaip Kandili, Seyyid Harun Veli Camii'nde manevi coşku içinde eda edildi.

Hicri takvime göre, Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gece olan Regaip kandili, tüm yurtta ve İslam âleminde idrak edilirken, camiye gelen vatandaşlar kandilleri kutlandı.

Regaip Kandili nedeniyle Seyyid Harun Veli Camii'nde kandil programı düzenlendi. Akşam namazı sonrası başlayan programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı. Regaip Kandili'ni Seyyid Harun Veli Camii'nin manevi havası içerisinde eda etmek isteyen vatandaşlar, camiye geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Mevlid-i Şerif ve duaların okunmasının ardından sona erdi.

Namaz sonrasında Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer vatandaşların kandili kutlarken, Seydişehir Belediyesi tarafından vatandaşlarda çay ve kandil simidi ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.