Ressam Kırdar 18. Kişisel Sergisini Kartal’da Açacak (VİDEOLU)

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 12:36, Güncelleme: 22.09.2021 - 12:36
 

Ressam Kırdar 18. Kişisel Sergisini Kartal’da Açacak (VİDEOLU)

Seydişehir’in sanat elçisi ressam Fatma Kırdar İstanbul Kartal Belediyesi Fuaye Alanında 18. Kişisel sergisini açacak.

Ressam Fatma Kırdar, Seydişehir figürlerinden oluşan tablolarıyla ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacak “Anadolu Annesinin Hikâyesi Resim Sergisi” ile 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihlerinde Kartal Belediyesi Fuaye Alanında sanatseverlerle buluşacak. Sergiyle ilgili bilgi veren Kırdar: “ Kartal Belediyesi’nin davetlisi olarak Seydişehir figürlü 30’a yakın tablomla 18.kişisel sergimi açmak için İstanbul’a gideceğim. Burada sergileyeceğim resimlerde Seydişehir’deki eski, yıkılmış evlerin özelliklerini, hanların, sokakların unutulmuş tarihini, kaybolmuş ışıklarını yeniden bu sergiyle yakacağım. Sergime çocukluğunu yaşamak, hatırlamak isteyen herkesi beklerim.” dedi.    
Seydişehir’in sanat elçisi ressam Fatma Kırdar İstanbul Kartal Belediyesi Fuaye Alanında 18. Kişisel sergisini açacak.

Ressam Fatma Kırdar, Seydişehir figürlerinden oluşan tablolarıyla ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacak “Anadolu Annesinin Hikâyesi Resim Sergisi” ile 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihlerinde Kartal Belediyesi Fuaye Alanında sanatseverlerle buluşacak.

Sergiyle ilgili bilgi veren Kırdar: “ Kartal Belediyesi’nin davetlisi olarak Seydişehir figürlü 30’a yakın tablomla 18.kişisel sergimi açmak için İstanbul’a gideceğim. Burada sergileyeceğim resimlerde Seydişehir’deki eski, yıkılmış evlerin özelliklerini, hanların, sokakların unutulmuş tarihini, kaybolmuş ışıklarını yeniden bu sergiyle yakacağım. Sergime çocukluğunu yaşamak, hatırlamak isteyen herkesi beklerim.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.