Saadet Partisinden ‘Geçim İttifakı’ Kampanyası

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2021 - 11:32, Güncelleme: 12.08.2021 - 11:32
 

Saadet Partisinden ‘Geçim İttifakı’ Kampanyası

Saadet Partisi Seydişehir Teşkilatı 'geçim ittifakı' kampanyası başlattı.

Saadet Partisi Seydişehir İlçe  Başkanlığı Konya  Milletvekili Abdülkadir Karaduman katılımı ile Seydişehir Hükümet Konağı önünde açtıkları stant ile 'geçim ittifakı' çağrısı yaptı. Stant açılışına Saadet partililerin yanı sıra CHP ve İyi Parti yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı.  Konya Milletvekili Karaduman Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra BelediyeBaşkanı Mehmet Tutal,Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Cemal Küçük'ü makamında ziyaret etti. Stant açılışında konuşan Konya  Milletvekili Karaduman: “Ülkede üretime dayalı fabrikalar ve tesisler özelleştirilerek bunların yerini yollar, köprüler, tüneller ve havalimanları aldı. Gelinen bu süreç itibariyle, pandemide birtakım destek ve hibe adı altında insanlarımız bankalara borçlandırıldı. Tarım ülkesi olan Türkiye’de özellikle buğday ülkesi olan bir Türkiye’de samanın bile dışarıdan ithal edilmesi kabul edilebilir bir şey değildir. 2002 yılında 1 ton buğday, 22 tane çeyrek altın ederken, bugün 1 ton buğday sadece 2 tane çeyrek altın yapıyor. Buğday üreticimiz fakirleştirilmiştir. Bütün bunların sebebi, her geçen gün ülkeyi dışarıya bağımlı hale getirmeye çalışan bir tarım politikasıdır. Saadet Partisi olarak bütün bu sorunları iyi bir şekilde görüyoruz, iyi bir şekilde bu hastalığı teşhisini ortaya koyuyoruz. Bu çerçevede bütün vatandaşlarımızı Seydişehir Geçim İttifakı’na davet ediyorum.” dedi.  
Saadet Partisi Seydişehir Teşkilatı 'geçim ittifakı' kampanyası başlattı.

Saadet Partisi Seydişehir İlçe  Başkanlığı Konya  Milletvekili Abdülkadir Karaduman katılımı ile Seydişehir Hükümet Konağı önünde açtıkları stant ile 'geçim ittifakı' çağrısı yaptı.

Stant açılışına Saadet partililerin yanı sıra CHP ve İyi Parti yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı. 

Konya Milletvekili Karaduman Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra BelediyeBaşkanı Mehmet Tutal,Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar ve Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Cemal Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Stant açılışında konuşan Konya  Milletvekili Karaduman: “Ülkede üretime dayalı fabrikalar ve tesisler özelleştirilerek bunların yerini yollar, köprüler, tüneller ve havalimanları aldı. Gelinen bu süreç itibariyle, pandemide birtakım destek ve hibe adı altında insanlarımız bankalara borçlandırıldı. Tarım ülkesi olan Türkiye’de özellikle buğday ülkesi olan bir Türkiye’de samanın bile dışarıdan ithal edilmesi kabul edilebilir bir şey değildir. 2002 yılında 1 ton buğday, 22 tane çeyrek altın ederken, bugün 1 ton buğday sadece 2 tane çeyrek altın yapıyor. Buğday üreticimiz fakirleştirilmiştir. Bütün bunların sebebi, her geçen gün ülkeyi dışarıya bağımlı hale getirmeye çalışan bir tarım politikasıdır. Saadet Partisi olarak bütün bu sorunları iyi bir şekilde görüyoruz, iyi bir şekilde bu hastalığı teşhisini ortaya koyuyoruz. Bu çerçevede bütün vatandaşlarımızı Seydişehir Geçim İttifakı’na davet ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.